sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Varaslähtö kesään vapun kunniaksi!

Oliskos kesävaatetuksen täydennykset paikallaan?! :) Nimittäin huomenna otetaan varaslähtö kesään! Kaupassa kesäisiä tuotteita jopa -20% alennuksella, tarjoukset voimassa 2 päivää eli 30.4-1.5. Toimituskulut vain 3e/lähetys.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Arvonta suoritettu

Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille, tässä arvonnassa oli nyt aika hyvät voittomahdollisuudet kun kommentin jättäneitä oli 4, mutta kuten jo aiemmin kirjoittelin monta asiaa on pistetty korvan taakse ja jokainen mielipide lämmittää mieltä. Kiitos vielä niistä! Kommentteja ja ideoita otetaan ilomielin vastaan myös muulloinkin.

Nyt arvontavoittajaan.. tittididii.. lentoemon nimilappunen nousi nyt onnettaren suosikiksi. Joten jos otat yhteyttä 6.5 mennessä Roihulan sähköpostiin (roihula@roihula.fi) niin saadaan pipo työpöydälle.

Meille saatiin ihanan lämmin kevätpäivä tänään, ja lumet on sulaneet vauhdilla. Näin ollen kesään voitaisiin ottaa pikku varaslähtö Roihulan verkkokaupassa, tästä lisää huomenna. Leppoisaa lauantai iltaa kaikille!

torstai 26. huhtikuuta 2012

Muutama kesävaate

Pikainen postaus nyt kesävaatteiden muodossa, kaikki tulossa kauppaan jahka saan putiikkia päivitettyä. Kiitokset tähän asti kyselyyn vastanneille! Tällä hetkellä on kaikilla osallistuneilla melkoisen hyvät mahdollisuudet arvontavoittoon. :) Jokainen kommentti on arvokas, ja jo nyt on monta juttua pistetty korvan taakse. Mukavaa torstaita kaikille!

Kotimaisesta puuvillatrikoosta päivänkakkara-paita puhvihihoilla ja kaveriksi raidalliset röyhelöcaprit, suomalaista trikoota nämäkin.

Kesäinen paita perhoshihoilla, kotimaisesta trikoosta. Muhkea kukka kierrätyskangasta. Tämä sopii kaikkien alaosien kanssa, ja tyttömäiset yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden, vaikka jalassa olisi yksivärisetkin housut.

Hame ihanaakin ihanammasta turkoosista sydäntrikoosta laskoksilla ja irrotettavilla henkseleillä.

Kotimaista pallotrikoota hameen muodossa, tässäkin laskokset ja yksityiskohtana pinkki ruusu. Ruusun vihreät lehdet kierrätyskangasta.

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Arvonta

Pistetäänpäs pieni tiedustelu pystyyn kesävaatteita silmällä pitäen. Minkälaisia vaatteita haluaisit nähdä Roihulan verkkokaupassa? Mitä värejä, kuoseja, kuvia? Kommentoi tähän, tai Roihulan facebook-sivulla ja vastaajien kesken arvotaan vapaavalintainen kevätpipo, jossa vain mielikuvitus rajana. :) Aikaa vastailla perjantai 24.00 asti.

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Prinsessamekko

4-v juhlien prinsessamekko on nyt valmis. Sain tarkkoja ohjeita mekon toteutuksen suhteen käyttäjältään. Sen tulisi olla vaaleanpunainen, siinä pitäisi olla hyvä pyörähdellä ja 4 ruusua, ei yhtään enempää eikä yhtään vähempää, jokainen yhtä ikävuotta kohti. Erityisesti pyörähtelyominaisuutta on testattu joka sovituksen yhteydessä. Ja hyvinhän se kellohelma pyörii. Mekkoon on tehty myös tyllialushame, mutta se taitaa jäädä muita hameita varten nyt kun mekonhelma laskeutuu niin kauniisti ilman alushametta, ja onhan se helpompi käytössäkin kun ei ole tuhtia kerrostusta. Materiaali on joustosatiinia joten se on mukava yllä ja helppo pukea.



Valmiin mekon nähtyään tyttö totesi "hieno", joten tehtävä suoritettu.

Nyt alan lisäämään kauppaan ainakin eilisen tunikan ja leggarit. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

torstai 19. huhtikuuta 2012

Meillä asuu prinsessa

Meillä siis asuu ihka oikea prinsessa, joka täyttää tänään 4-vuotta! Enää hän ei ole kuulemma vauva, vaan iso tyttö ja lähes koululainen. Noh, onneksi kouluvuosiin on vielä tovi aikaa. Kamalan haikealta kuitenkin tänä aamuna tuntui kun tajusin, että meidän neito on oikeasti JO 4 vuotta. Ei ollut kyyneleet kaukana. Kuinka voi olla mahdollista että aika liitää niin nopeaa..Tänään siis on se "virallinen" päivä, jolloin numero muuttuu toiseksi ja viikonloppuna juhlitaan oikein urakalla. Lahjastaan prinsessa esitti topakan toiveen, nukenvaatteita pienelle Mikaela nukelle. Mikaela on tyttövauva joka syntyi jouluaattona ihan täällä kotioloissa, pienen tytön paidan alta hupsahti ja on siitä asti ollut touhuissa mukana. Tällaisia vaatteita pikku-Mikaela nyt sai.


Niinkuin arvata saattaa, kuvassa Mikaela-tyttönen, sekä 3 vaatesettiä. Pinkit leggarit vastaavat kuin jo aiemmin julkaistut röyhelölegginssit ja tokihan legginsseihin piti saada sopiva tunika, ja hiuspanta. Omaa silmää miellyttää myös sydän-rusetti-setti, tätä voisi tehdä myös isommassa koossa. Ja toki myös viimeinenkin setti on aika herkullinen, erityisesti sydänpeppu-velourit jotka meidän prinsessakin bongasi ja olisi halunnut samanlaiset.


Ja tottahan toki oli myös syntymäpäiväsankarin saatava oma settinsä, jotta ei ihan vauvalle kaikki mene. Legginssit entuudestaan tutut ja tunika on nyt vartavasten näihin väsätty sopivaksi. Tulee myös kauppaan molemmat!
                                                     Lopuksi sovituskuvia neitokaisen yllä:

Kokonaisuuteen oli saatava hiuspanta myös isommassa koossa!

"Jokohan se Mikaela heräsi"

"äiti" ja vauva

"Hmmm...pelkääköhän vauvat noitia"

"Siis ku ne lentää taivaalla tsiuhhhhhtsiuhhhh ja käkättää"
Tyttö pisti tilaukseen myös oikean prinsessamekon juhliinsa. Se on nyt pari viikkoa pyörinyt työpöydällä ja ollut työnalla aina tilaustöiden lomassa. Nyt asu on viimeistelyä vaille valmis ja siitäkin tulee kuva loppuviikon aikana. Nyt tähän loppuun vielä kuvat yhdestä piposta:


Valkoinen trikoopipo kahdella mustalla tähdellä. Asiakkaan omat värivalinnat, ja täytyy kyllä sanoa että tuli kiva! Malliksi toivottiin vähän lörpömpää "nuorisopipoa". (Aika hankalaa muuten kuvata omassa päässä oleva pipo, tarvisin kokopäiväisen kuvaajan)
Samainen pipo ilman sovituspäätä.

Mansikkatunika ja velourleggarit

Sain taas lisää sovituskuvia sähköpostitse samaisen neidon äidiltä kuin viimeksi. Näitä on kyllä niiiin mukava nähdä käyttäjänsä yllä. Kiitos taas! :) Neitokaisella on mansikkatunika ja turkoosit, sekä ompunvihreät velourleggarit joita vaihtelemalla tunikan ilmekin mukavasti muuttuu. Mietin tässä juuri muitakin tunikaan sopivia värejä ja valkoisella paidalla saisi mukavan raikkaan kokonaisuuden, ja tunikaan passaisi myös upeasti pirtsakka puna-valkoinen!




Loppuun ihana pepsodent-hymy! :)

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Sovituskuvia

Eilisestä kesäsetistä lupailin sovituskuvia, ja pyysin meidän 6-vuotiasta mannekiiniksi. Kuvaussessio osoittautui aika haastavaksi, syynä tähän oli pahantuulinen viskari jota kiukutti koska olisi halunnut ajaa päiväkodista kotiin uudella pyörällä ja äiti olikin tullut autolla hakemaan. Tovin jälkeen vaatteet saatiin päälle ja alkoi haastava osuus. Nähtiin sarja kainalopieruja, pomppuja, irvistyksiä ja taisteluasentoja..

Ensiksi roihupeikkopaita vähän erilaiseksi tuunattuna
"ääää...mulla lähti voimat"


Kyllä se on hauskaa kun saa näyttää temppuja, tässä näette kainalopieruja


"No jos on ihan pakko"


Viimeisenä rapucaprit ja merenelävät t-paita. Housut jäävät kivasti pussille resorin ansiosta


Ja yksi sormien napsuttelukuva vielä niin että paita on housuissa. :)


Oman mukulan kuvaussession jälkeen sain sähköpostitse ihanan yllätyksen, nimittäin taannoisen arvonnan voittaja lähetti sovituskuvia vaatteista tyttärensä yllä ja lupasi että saisin julkaista kuvia blogissakin. Kiitos vielä tuhannesti Eeva! Tässäpä siis teillekin nähtäville esimerkkillistä poseerausta. :)

Perhonen velourpipo


Roihupeikko tunika ja sydänpolvi-housut myös



Vielä yksi kuva

Nyt ompelukone kutsuu. Mukavaa tiistaita!


maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kesäkesäkesä.

Huh, pitkä blogiteksti hävisi yhdellä väärällä napin painalluksella. Mikä nyt osoittautuikin aina hyväksi asiaksi, koska viesti sisälsi vähän puutunutta tekstiä harmaasta ilmasta. Ja juuri tekstin hävittyä alkoi aurinko pilkottamaan sälekaihtimien raosta! Jippii! Ihan vielä ei puissa lehdet viherrä, mutta on se jo jotain kun aurinko näyttäytyy monen päivän tauon jälkeen. :)

Meillä on mietitty lasten kesävaatetuksia, kun molemmat ipanat ovat talven aikana ottaneet taas kasvuspurttia ja suurinosa viime vuonna päälle mahtuneista on nyt jo pieniä ja joutaa näin ollen kiertoon. Uusia vaatteita pitäisi saada kaappiin vajetta täydentämään ja päädyinkin kokeilemaan uutta housumallia, vajaamittaista velourhousua. Lienee oikealta nimeltään caprit?

Velour on materiaalina meidän housuissa ykkönen. Se on pehmeää, joustavaa ja näin ollen mukava päällä. Ja ennenkaikkea kestävä! Ompelin meidän lasten ensimmäiset velourhousut pian 2 vuotta sitten, ja ne on vieläkin käyttökelposia. Niissä ei näy tahrat niinkuin esim. collegessa, eikä kangas ole kulunut puhki edes nyt 6-vuotiaan pojan yllä. Housuja on pidetty päiväkotikäytössä paljon! Jopa useamman kerran viikossa. Niitä ei ole "säästelty", eikä varottu. Niinpä valitsin velourin myös kesähousuihin.

Tässä kuva kesäisistä velourcapreista rapukuvalla, kaverinaan ihanan pehmeä t-paita, kankaana biologinen merenelävät trikoo.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Yöllisen päähänpiston tuotokset.


Tällaiset leggarit sitten tuli. Nuo röyhelöt oli juuri se asia mikä keskellä yötä minut herätti. Lopputulos on kyllä aika veikeä, ei tule joka mutkassa samanlaisia pöksyjä vastaan. Nämä sopisikin hyvin ainakin kukka- ja perhostunikan kanssa. Seuraava legginssitesti pyörii jo päässä. :)

Tällainen variaatio tähtipiposta on tullut myös tehtyä, kotimaista raitatrikoota mustalla tähdellä. Kaupan valikoimiahan saa muokattua myös omaan makuun, kangaskuvia löytyy täältä blogista.


keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Voihan flunssa.

Roihulassa on sairasteltu pari viikkoa sitkeää kevätflunssaa. Töitä on tehty taudista huolimatta, mutta kaikki "ylimääräinen" on jätetty suosiolla odottamaan tervettä päivää. Kiitos antibiootin on tauti nyt selätetty ja intoa puhkuen jatkuu uusien töiden suunnittelu.
Työn alla on viimeisen parin viikon alla ollut velour- ja trikoopipoja, mekkoja/tunikoita, paitoja, housuja, ja saipa Roihula kunnian ommella Italiaan asti vauvalahjan. :) Valtaosa vaatteista on jäänyt kuvaamatta, mutta pari kaupan valikoimista poikkeavaa kuvaa on jaksettu napsaista. Joista tässä kuvat:

Italiaan tilattiin pienelle pojalle kesähaalari, jossa olisi hupaisa poro. Hupaisa poro tästä kyllä tulikin. :D Taitaa poroa väsyttää massiivisen mahan kannattelu noin hennoilla jaloilla? Poron korvat "irralliset", applikaatio velouria sekä trikoota. Kesähaalarin malli sama kuin kaupan kukkahaalari, mutta kangas eri (tässä kotimainen pallotrikoo), sekä lahkeensuissa kuminauhojen sijasta resorit.

Ja takapuoli. :)

Nyt se peikko sitten muuttui mustaksi, ja heittelee kiukkuvoltteja. Mikäpä muukaan syy kuin maahan pudonnut jätskipallo.


Täällä Haukiputaalla tuiskuttaa lunta, eikä muutenkaan ulkona ole kovin keväinen ilma. Kuitenkaan kesään ei ole enää kauaa, eihän? Minun mieli ainakin kääntyy koko ajan tulevaan kesään, ja kesävaatteisiin. Yötä myöten pohdin uusia legginssimalleja, t-paita kuvia, hameita, mekkoja, sortseja..oih. Viime yönäkin sain monta ideaa, keskellä yötä *bing* säpsähdin hereille ja sain oivalluksen kivoista trikooleggareiden lahkeensuista. Se täytyy tänään saada testattua jotta saan ensi yönä nukuttua. :) Mukavaa keskiviikkoa ja palataan asiaan loppuviikosta uusien kuvien kanssa!