maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tyttömäisyyksiä ja vähän muutakin

Pupusetti sovituksessa. Meidän tyttö on alkanut hyvin valikoivaksi vaatteidensa suhteen, huh, vain tietynlaiset vaatteet kelpaavat ylle. Tyttömäiset, tyttömäiset ja tyttömäiset. Kunhan niissä on vaaleanpunaista, pinkkiä, rusetteja, röyhelöitä, tai perhosia. Niin, tai TIMANTTEJA! Tilasin taannoin swarovskin kristallistrasseja ja muovisia ommeltavia "jalokiviä" joita lapsi sitten himoitsee joka vaatteeseen.

Vesimeloni teeppari, trikoo kotimaista elastaanitrikoota, ihanan pehmeää ja joustaa sopivasti. Tämä kaupassa tilattavissa tumman turkoosina, limen vihreänä ja pinkkinä.

Nämä haaremit on asiakkaan verkkokaupan kautta tilaamat, ja toissaviikonlopun spesiaalina lähti jokaiseen tilaukseen mukaan trikoiset kolmiohuivit.

T-paita perhosella, ja tässä nyt on niitä *blingbling* strasseja. :) Paita aika reilu meidän sirppanalle, mutta se ei haittaa mitään, meneepä pidempään ja luulenpa että tätä pidetään talvellakin vaikka pitkähihaisen paidan päällä, on sen verran tytär itse ihastunut timanttiperhoseensa. Niin, kaupassa muuten tämä tilattavissa myös pitkähihaisena!

Hame rusetilla, kaupassa tämän korallinpunaisen lisäksi myös tummaturkoosi, lime, ja pinkki värivaihtoehtoina.

Tunika perhosella, ja taas kimaltaa strassit tuntosarvissa. Tämä on tilattavissa kaupassa monella eri värillä ja tunikan lisäksi myös mekkomittaisena (+ 15cm tunikamittaan)

Tämä siis tunikamitta. Tämä vaate onkin pitkäikäinen koska yläosa on säädettävissä tuolla rusetilla, menee ensin mekkona/tunikana ja myöhemmin toppina. Mallissa on riittävästi leveyttä myös myöhemmin käytettäväksi.

Vähän tumma kuva ihanasta kellohelmaisesta hameesta, jossa resorivyötärö ja pitsihelma. Kaupassa tilattavissa monessa värissä.

Äskeinen kellohame, ja sydänpaita. Paitakin tilattavissa monen värisenä.

Tällainen trikoinen jakku on tulossa kauppaan. Tulee tilattavaksi lyhyt- ja pitkähihaisena, sekä monen värisenä. Ihana lisä viileisiin kesäpäiviin ja -iltoihin.

Rusettitasku mekko, kotimaista puuvillatrikoota tämäkin. Malliltaan aika leveä, joka tekee siitä ihanan kesämekon. Tilattavissa monen värisenä.


Huh, tässäpä tuli nyt aika pläjäys näitä kuvia yhteen syssyyn. Koitan jatkossa tehdä päivityksiä tasaisempaan tahtiin. Mukavaa juhannusviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti