keskiviikko 14. marraskuuta 2012

2000 sivun katselua!

Hih, aika hieno luku jo! :)

 Joku voisi sanoa että, hah, tiedän blogeja joissa on yli miljoona kaksisataatuhattakatselua! Niin minäkin tiedän, esim. entinen Tyylisuuntauksia, nykyinen Dust In The Wind -blogi. Itsekin luen Jarnan pitämää blogia.

Mutta se että joku käy minun kausiluontoisesti päivättämääni blogia silloin tällöin kurkkaamassa, lämmittää kyllä sydäntä. Joten kiitos teille kurkkijoille! Olisi muuten hirmusen hauska lukaista edes pieni huikkaus jokaiselta joka tätä lukee. Ihan vaikka vaan "kävin", "luin" yms. :) Ja luonnollisesti saa myös kommentoida muutakin, ilomielin luen kaikki.

Ja vaikka kolme lukijaa on kolme kertaa enemmän kuin nolla (vai yksi?), niin kamalan hauskaa olisi myös saada lisää lukijoita. Mulla kauheasti kutkuttais aloitella Roihulan synttärihumputuksia,(1.12 tulee 1-v täyteen) ja siihen teemaan vois liittyä kaikkea hulluttelua. Joten jos löytyisi lisää lukijoita,ja/tai facebook-tykkääjiä, vois tämä yksinpuurtava-yrittäjä vallan villiintyä kaikesta sosiaalisuudesta ja pläjäyttää jotaki hauskaa ylläriä.

Huikkauksia kommenttilootaan siis, tai tykätkää pliis. :)

Ja vaikka olisi kiva runoilla niin jos nyt kuitenkin käännyttäisiin tämän mun leipätyön puoleen.

Kauppaa on nyt päivitetty muutaman viime päivän aikana yötä myöten, ja sieltä löytyy ehkä kaikista hienoimmat vaatteet mitä koskaan on minun käsistä lähtenyt. Pahoittelut omakehusta siitä, että osassa on kuvien laatu heikko, tämä pimeys lataa vähän haasteita kuvauksiin ja välillä tuntuu lähes mahdottomalta saada värejä/kuvia oikeuksiinsa kameran kautta. Muutamiin vaihtelin viime yönä kuvat kun eilen päivällä näyttäytyi aurinko, huomaatte varmaan mitkä kuvat ne on. :) Muutama herkku odottaa vielä ompelua tai päivitystä kauppaan. Mutta ajattelin nyt esitellä tässä joitakin vaatteita, ja jatkaa sitten toisella kertaa. Muuten tätä päivitystä ei jaksa lukea kukaan loppuun. ;)
Mun tämän hetken suosikki, uinuva pöllö-velourpaita. Pöllön vatsa on siis tasku, jonne voi vaikka näin talvisaikaan sujauttaa nenäliinan. tms. 

Kuvitelkaapa tämä vaikka vaaleanpunaisena, pöllö harmaa, tasku..vaikka vaalea violetti, tai miksi ei tummakin. Tai turkoosi!! Ja keltainen kuu. Resorit ehkä vaaleanpunaisena. Oih. Oisko vähän hieno? Toimii siis tytöilläkin! Alun perin tein pelkän pöllön taskuineen, mutta se näytti vähän valjulta (onko se edes sana?) joten tein oksan ja kuun kaveriksi. Aika hieno, vaikka itse sanonkin! :) 

Ja nyt on surautettu kaaritaskutkin kauppaan. Ei kuvassa kauhean hyvin erotu nuo mustat taskut, mutta siellä ne on. Minusta tästä tulee mieleen joku ihana lakritsi-suklaa. mmm.. toimii muuten myös pipari-paidan kanssa nämä musta-ruskeat housut!! 

Ja tittididii, kangashamstereista onnistuin löytämään pienen palan tätä sateenkaarivelouria! Joten sekin on kaupassa valittavana noihin kaaritaskuihin. Tätä ei siis tosiaan ole kuin vissiin 1m, joten loputtomiin ei tästä sateenkaaritaskuja räävitä. Tässä vaiheessa käsityö-yrittäjän polkua, uskaltaa vielä laittaa kauppaan vaikka ei olekaan varastosaldoja käytössä. Mutta kannattaa toimia jos haluaa tästä taskut housuihin, poistan kankaan kaupasta heti kun se uhkaa loppua/loppuu!

Täältä voi tilata kaaritasku-housut!

Tässä vielä ne aikaisemmin tehdyt. Huom. tässä on raita himpun leveämpi kuin valmiissa velourkankaassa, ja taskun kanttaukset eri värillä kuin muut resorit. Joten jos haluat punaisilla kanttauksilla, mainitse kaupan lisätiedoissa.



Singoalla mallinen omppupuu-tunika. Ihanan syksyinen sävy tämä tumma luumu, mukavan rauhoittava mutta kuitenkin värikästäkin saa kun yhdistää muitakin värejä. Aika upea oliivin kanssa!

Ja tottahan toki omppu-legginssit pitää olla jos on omppupuukin. :) Näitäkin saa monessa eri värissä., ompuille taisi tulla 4 eri väriä. Toki jos joku mielii omput vaikka pinkkinä/turkoosina tai muussa värissä niin onnistuu nekin! Ajattelin lähtä liikenteeseen nyt näillä "todellisemmilla" omppuväreillä.


Ja nämä on nyt ne taskuhousut joiden ideasta mainitsin kun tein sateenkaari-housujen postauksen joku viikko sitten. Nämä valmistui samana viikonloppuna ja on nyt odottaneet julkaisua. Omena on siis tasku, tuosta pienestä madon kolosta pujahtaa helposti lapsen käsi ja taskuun mahtuu pienet aarteet. Taustalla pilkottaa tummanruskea pilkkukangas, joka tuo kivasti väriä koloon. Kaupassa tilattavissa tällä limen värillä, pinkillä, ja voimakkaan sinisenä. Toimii tytöillä ja pojilla! Ja kangas on muuten kotimaista bambujoustofroteeta, myllymuksuilta. Aivan ihanan pehmeää ja mukavaa kangasta.

Ja mitäs se olisi madon kolo ilman matkustelevaa matoa? Tämä mato on kierrätyskankaista tehty, matkalaukkua myöten. :)  Tätä ei vielä ole kaupassa, kun pohdin miten saisi nuo kierrätyskankaat esille. Värejä kun olisi kiva saada sekä pojille että tytöille. Helpointa olisi jos olisi aikaa tehdä mallikappaleet joka värissä, mutta kun ei ole ajallisesti mahdollista. :(

Koitan lisäillä tarinointia myös muista uutuuksista. Jos vaikka oppisin käyttämään tuota ajastusta niin voisi kirjoitella kerralla useamman päivityksen. 

Nyt hus, kirjoittamaan kommenttia siitä ja minä alan miettimään millä tavalla heittäytyisin hulvattomaksi. Arvontaa? Alea? Kilpailuja? Heei, nyt mää keksin, jos arpoisin ja voittaja pääsisi järjestämään mun kankaiden valtaaman työhuoneen? No eeeii, kun se olis palkinto mulle..
 
Oletteko muuten huomannu mun uusimman villityksen, noiden kuvareunojen lisäksi? Ai ette? :)


5 kommenttia:

  1. Että kun ihana tuo pöllötaskuidea! Sellaisen jos voittaisin arvonnassa kiitos... :D

    VastaaPoista
  2. Tämäkin äiti haluaisi taskupöllön arvonnassa, kiitos <3

    VastaaPoista
  3. Tulin kurkkimaan! :)

    Tuo Singoalla mallinen omppupuu-tunika on nami! Kivan mallinen.

    VastaaPoista
  4. Oi kun kiva lukea kommentteja! :) psst..huomenna alkaa huippu arvonta! Olkaahan langoilla.

    VastaaPoista