lauantai 23. maaliskuuta 2013

Sydän hoodie


Pitkästä aikaa sain repäistyä tänään hetken oman tyttären vaateompeluun. Huppari"hoodie"han se tuli "supernopsaa" kurautettua.

Sydäntrikoon bongasin joskus facebookin kangashamstereista. Tarkoitus oli tehdä tästä perus-pitkähihainen paita, vaan onneksi ei inspiraatio iskenyt. Sillä tämä oli nappiompelu! Tytär tykkää ja äiti tykkää. Kaikki tavoitteet saavutettu. heh. 

Koska ulkona oli ihanan valoisaa, kävimme pikaiseen napsaisemassa pihalla kuvia. 

Sisäkuvissa oli riemu jo niin katossa että tässä teille lauantai-tanssia "gangnam stailiin" :D 

Takaa. 

Tarkoitus oli alunperin tehdä vielä aavistuksen lyhyempi huppari, mutta ajatus vähän katkeili ommellessa. Lopputulos silti hyvin onnistunut. Huppari on muuten yksinkertaista trikoota, ainoastaan huppu on vuoritettu. 

Jos jotakin muuttaisin niin tekisin helmaresorin karvan verran leveämpänä. Vetskariakin olisi kiva kokeilla, kun löytäisi jonkun ihanan "spesiaalivetskarin". 

Lisää huppareita on tulossa, tilailin tässä viikolla muutamia uutuuskankaita kokeilumielessä omaan käyttöön. Katsotaan jos jotakin tilattaisiin Roihulaankin kesää varten. :)

Muksaa lauantai iltaa! 


2 kommenttia:

  1. Ai että! <3 -hoodie on kyllä tosi ihana! Mä sanoisin, että tämmönen pikkasen pitempi malli on kyllä just hyvä ja kiva että saa navan hyvin piiloon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se hyvä puoli kyllä tässä vähän pidemmässä mallissa on, ei pyllistellessä näy heti selkä. :) Aika hauska olis kokeilla myös boleromallilla tätä.

      Poista