maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kesäkesäkesä.

Huh, pitkä blogiteksti hävisi yhdellä väärällä napin painalluksella. Mikä nyt osoittautuikin aina hyväksi asiaksi, koska viesti sisälsi vähän puutunutta tekstiä harmaasta ilmasta. Ja juuri tekstin hävittyä alkoi aurinko pilkottamaan sälekaihtimien raosta! Jippii! Ihan vielä ei puissa lehdet viherrä, mutta on se jo jotain kun aurinko näyttäytyy monen päivän tauon jälkeen. :)

Meillä on mietitty lasten kesävaatetuksia, kun molemmat ipanat ovat talven aikana ottaneet taas kasvuspurttia ja suurinosa viime vuonna päälle mahtuneista on nyt jo pieniä ja joutaa näin ollen kiertoon. Uusia vaatteita pitäisi saada kaappiin vajetta täydentämään ja päädyinkin kokeilemaan uutta housumallia, vajaamittaista velourhousua. Lienee oikealta nimeltään caprit?

Velour on materiaalina meidän housuissa ykkönen. Se on pehmeää, joustavaa ja näin ollen mukava päällä. Ja ennenkaikkea kestävä! Ompelin meidän lasten ensimmäiset velourhousut pian 2 vuotta sitten, ja ne on vieläkin käyttökelposia. Niissä ei näy tahrat niinkuin esim. collegessa, eikä kangas ole kulunut puhki edes nyt 6-vuotiaan pojan yllä. Housuja on pidetty päiväkotikäytössä paljon! Jopa useamman kerran viikossa. Niitä ei ole "säästelty", eikä varottu. Niinpä valitsin velourin myös kesähousuihin.

Tässä kuva kesäisistä velourcapreista rapukuvalla, kaverinaan ihanan pehmeä t-paita, kankaana biologinen merenelävät trikoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti