keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Voihan flunssa.

Roihulassa on sairasteltu pari viikkoa sitkeää kevätflunssaa. Töitä on tehty taudista huolimatta, mutta kaikki "ylimääräinen" on jätetty suosiolla odottamaan tervettä päivää. Kiitos antibiootin on tauti nyt selätetty ja intoa puhkuen jatkuu uusien töiden suunnittelu.
Työn alla on viimeisen parin viikon alla ollut velour- ja trikoopipoja, mekkoja/tunikoita, paitoja, housuja, ja saipa Roihula kunnian ommella Italiaan asti vauvalahjan. :) Valtaosa vaatteista on jäänyt kuvaamatta, mutta pari kaupan valikoimista poikkeavaa kuvaa on jaksettu napsaista. Joista tässä kuvat:

Italiaan tilattiin pienelle pojalle kesähaalari, jossa olisi hupaisa poro. Hupaisa poro tästä kyllä tulikin. :D Taitaa poroa väsyttää massiivisen mahan kannattelu noin hennoilla jaloilla? Poron korvat "irralliset", applikaatio velouria sekä trikoota. Kesähaalarin malli sama kuin kaupan kukkahaalari, mutta kangas eri (tässä kotimainen pallotrikoo), sekä lahkeensuissa kuminauhojen sijasta resorit.

Ja takapuoli. :)

Nyt se peikko sitten muuttui mustaksi, ja heittelee kiukkuvoltteja. Mikäpä muukaan syy kuin maahan pudonnut jätskipallo.


Täällä Haukiputaalla tuiskuttaa lunta, eikä muutenkaan ulkona ole kovin keväinen ilma. Kuitenkaan kesään ei ole enää kauaa, eihän? Minun mieli ainakin kääntyy koko ajan tulevaan kesään, ja kesävaatteisiin. Yötä myöten pohdin uusia legginssimalleja, t-paita kuvia, hameita, mekkoja, sortseja..oih. Viime yönäkin sain monta ideaa, keskellä yötä *bing* säpsähdin hereille ja sain oivalluksen kivoista trikooleggareiden lahkeensuista. Se täytyy tänään saada testattua jotta saan ensi yönä nukuttua. :) Mukavaa keskiviikkoa ja palataan asiaan loppuviikosta uusien kuvien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti