perjantai 25. tammikuuta 2013

Styroxiset työntekijät

Tänään on Roihulassa riemun päivä, sillä joukkoon saatiin kolme uutta ahkeraa työntekijää! :)
 

                         Nämä tyypit tulee joutumaan koville, ja heti maanantaina alkaa aherrus.

Hieman ehdin mittanauhan kanssa tutustua jengiin ja he omaavat 58cm, 52cm, ja 45cm kokoiset päät. Muuten tämän jaloilla seisovan mittoja en ole vielä tarkastanut, mutta kuulemani mukaan hänet puetaan 86/92 koon vaatteisiin. Ensi viikolla täytyy selvittää mitä tämä Roihulan mittaskaalassa tarkoittaa. :)

Ensi fiilis on että miksi en ole hankkinut näitä jo aikaisemmin! Kuinka monet kerrat on jäänyt pipokuvaukset odottamaan iltaa ja kiukkuisia, väsyneitä lapsia (aina)? Kuinka hankalaa on ottaa kuvaa piposta kun se on omassa päässä? (tosi hankalaa).

Roihulaan taitaa alkaa tämän seisovan mallinuken myötä mallikappaleita pienessäkin koossa.

Mukavaa viikonloppua!! Ja muistutan tänne blogin puolellekin että tämä ilta vielä aikaa shoppailla Roihulassa postikuluttomasti koodilla: Postit.


4 kommenttia:

 1. Olipa kiva löytää pitkästä aikaa uusi blogi!! :D Ihania, hymyilyttäviä vaateita ja voi että on suloisia tuolla verkkokaupan puolellakin. <3 Jatka samaan malliin!

  Ps. menenkin seuraavaksi vastaamaan kommenttiisi, jonka jätit mummolaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiina! Hämmentävän ihanaa lukea moisia kehuja tuollaiselta konkari-ompelijalta. :) Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi. Kiva että löysit tänne!

   Poista
 2. OI mitä vaatteita teet. Olen itse pukuompelija yhdeltä koulutukseltani ja kunnoitan työtäsi valtavasti. Vaatteesi on persoonallisia ja laaduttaan näöisiä. Jatka työtäsi, toivottavasti sinulla on paljon asiakkaita!
  Lapsest ovat ihanan onnellisen näköisiä. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anitta kauniista sanoistasi! Käsityöalan yrittäjän polku on useimmiten pitkä ja kivinen. Kuitenkin olen ikikiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus tehdä työtä jossa saan toteuttaa itseäni. Olla luova ja leikkisä. :) Kiitos vielä kommentistasi, toit lämpöä sydämeen!

   Poista