torstai 3. tammikuuta 2013

Taannoisen arvonnan voitot

Marraskuussahan tosiaan pidettiin pikku arpajaiset Roihulan 1-v synttäreiden kunniaksi. Niissähän arvottiin tonttulakki, pingviinipaita, kettu-velourpaita ja yllätys tuote jonka räätälöin voittajan antamien tietojen mukaan yllätyksenä.

                                               Ensimmäinen palkinto oli: Tonttulakki 
Toinen palkinto oli: Pingviinipaita, johon voittaja sai valita haluamansa kotimaisen raitatrikoon. Purppura-vaalea pinkkiin päädyttiin, purppuran värisin resorein.
Pingulle laitettiin päähän vielä rusetti, joka ei nyt taida kuvasta kauhean hyvin erottua mustan pohjavärinsä takia.

 
3.palkinto oli Kettu-velourpaita:Väri paidalle oli tumman ruskea, ja asiakas sai valita kuvaan halutessaan tyttöhöysteet. Niinkuin tähän paitaan tulikin. :) Tässä on ketulla saman värinen rusetti päässä kuin edellisessä pinviinipaidassa, ja lisäksi ripset.

 
4.palkinto oli yllätys:
Sain arvonnan voittajalta sähköpostitse tietoja vaatteen käyttäjästä, tässä tapauksessa se oli 5-v poika. Tämän hetken suosikkiväreiksi luin innolla keltaisen ja harmaan. Mieleeni muistui tämä kotimainen raitatrikoo jota löytyi hyllystä juuri sopivasti.
 
Tykkäysjutuista bongasin yhden oman ikisuosikin, pöllön. En varmaan ikinä kyllästy pöllöön. Ja tietysti mielessäni kummitteli vielä juuri ennen arvontaa julkaistu uinuva pöllö-paidan positiivinen vastaanotto ja päätin tehdä tällekin pöllölle oksan. Silmälasit oli kiva lisä tuomaan vähän ryhtiä tähän kuvaan.
 
Paita on muokkaus vähän slimmimpään suuntaan, koska tietojeni mukaan käyttäjä on malliltaan aika hoikka. Toivottavasti tämä hihasta vedetty ässä oli sopiva pojalle. Joskus pitää vähän kokeilla uusia juttuja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti