torstai 14. helmikuuta 2013

Uudet kujeet

Jos olette käyneet kaupassa viime aikoina ja ihmetelleet tuotteiden vähyyttä, selitys seuraa perässä.

Olen pitkään pohdittuani päättänyt hypätä uuteen. En suinkaan yrittäjyyden lopettamiseen :) vaan tittidii, varastotuotteisiin! Toisin sanoen alan ompelemaan pienen pieniä sarjoja valmista vaatetta kauppaan.
Vuodenvaihteen jälkeen tosi moni kangas oli loppu niin poistelin samoin tein kaupasta valtaosan valikoimasta sen sijaan, että kuva olisi jostakin kankaasta jota ei enää ole kun esim.muutamaan pienemmän koon paitaan. Näistä lopuista surauttelenkin valmiita vaatteita, joita saa sitten napsutella ostoskoriin suoraan ja toimitusaikakin on supernopea! :)


Heti alkuun on mainittava, että tilaustöitä teen edelleen. Aika näyttää miten nämä valmiit tuotteet ja tilaustuotteet löytävät omat paikkansa kaupassa. Se selviää vain kokeilemalla, eiks jeah? :)

Koska en tee vaatteita itseäni varten, vaan teille ihanaiset kurkkijat, tulee tämä blogi ja facebook-sivut entistä oleellisemmaksi. Otan ilomielin vastaan toiveita kaikesta mitä haluaisitte Roihulassa nähdä. Koitan saada varaston ompelun pikapuolin rullaamaan ja ajatuksissa on hihkua mahdollisuuksien mukaan aina etukäteen täällä ja facebookissa, jolloin teillä olisi mahdollisuus hihkua takaisin kokotoiveita yms.

Tässä kuitenkin teille kuva siitä mitä sain aikaan kun ompelin sarjana.

Tässä rekissä roikkuu tähtivelourista housuja ja sydänvelourista leggareita. Minut on kutsuttu tämän rekin kanssa lasteni päiväkotiin visiitille ystävänpäivän kunniaksi. :)

Loput valmiit leggarit saan toivottavasti huomenissa päivitettyä kaupan puolelle.

Usein kysytäänkin nopeampaa toimitusta, tai äkillisen lahjapuutteen iskiessä valmiita vaatteita. Nyt sekin onnistuu. :)

Loppuun vielä sanon, että kannattaa tosiaankin olla langoilla. Pääkoppa kihisee kaikenlaisia ihanuuksia, ja joitakin on tulossa vaan sen verran mitä hyllyjen lopuista kankaista tulee.

Ihanaa ystävänpäivää teille ystävät! Olette ihania, jokaikinen! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti