tiistai 30. huhtikuuta 2013

Sydän jumppis

Sain viime viikolla tilauksen trikoojumpsuitista. Tämä jumppis ei ole vielä "the jumpsuit", vaan vasta kaavan kokeiluversio. Aika kiva sellainen!

 
Mannekiiniksi pyysin hyvän ystäväni pientä prinsessaa, iältään aika lailla 1,5kk. Päiväunien jälkeen riensin muutaman kilometrin päähän kotoamme sovittamaan pukua. Hyvin istui haalari, hihansuut ja lahjeresorit kääräistiin kaksikerroin ja niska-haaramitassakin oli hiukkasen väljyyttä. Tämä neito on mielestäni aika pitkä, joten epäilen että muilla samaa kokoa käyttävillä jää vielä enemmän väljyyttä selkämittaan.
 
Hätäpäissäni en sitten löytänyt yhtään sydänkankaaseen sopivanmittaista vetoketjua ja jouduin laittamaan hiukka liian lyhyen pitsivetoketjun. Vetskari aukeaa napaan saakka, joten pukeminen kuitenkin luonnistuu. Ilokseni huomasin majapuulle saapuneen pidempiäkin pitsivetoketjuja ja niitä on muutama tulossa Roihulaan loppuviikosta. Jei!
 
Ainoa juttu minkä muutan pienien jumpsuitiin on hupun koko, se oli liian korkea paljon selällään makaavalle pienelle. Ei oo kiva maata huppu silmillä. Niin. Tämä "ongelma" ratkeaa madaltamalla hupun yläsaumaa. (huomaa että ammattisanasto on itseoppineella hakusessa. :D )
 
Tuonne facen puolelle jo kirjoittelinkin kuinka ihana jumppis tulisi pojille kalastajatrikoosta..uh. Ja helleversio olisi kans ihku!
 
Tämmöistä tänne kuuluu!
 
Ja hei! Tänään juhlitaan vappua! Meille tulee ihania vieraita ja aiotaan viettää huippu kiva grilli-ilta koko perheiden voimin. Vaikka taivaalta sataisi mitä!
 
Mukavaa vappua teillekin kurkkijat!
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Ihan järkyttävän ihana! Harmi kun ei oo vauvaa, eikä pieniä tyttöjä ystävillä. ;D

  Ihanaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät Mia! Mulla on käynyt niin hyvä flaksi että lähipiiristä löytyy nyt useampi pieni neito, joille sitten tilaisuuksien mukaan surauttelen söpöyksiä. Ja onpahan mannekiinejä joilla testata kaavoja.
   :D

   Ihanaa vappua sinnekin! :)

   Poista