keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lyhyt, tarkka ja usein myös iskevä.

"Hyvä otsikko on lyhyt, tarkka ja usein myös iskevä. Otsikon päätehtävänä on herättää lukijan mielenkiinto ja johdattaa aiheeseen." Näin lukee kielijelppi-sivustolla.
Koitin kuukkeloida tietä onneen, ja otsikkoon, mutta ei nyt tämän kummempaa irronnut. Joten otsikko ei varsinaisesti liity sisältöön kun en tiedä oikein itsekään mitä sisältö pitää sisällään.

Tämä blogipostaus olkoon siis kuten Ikasyrin "salainen paketti", joita moni ompelija on intopinkeänä tilannut ja minä sinnikkäästi koittanut vastustaa. (vaikka polttelis polttelis kyllä kovastikin) ja teille jotka ette tiedä mikä se "salainen paketti" on: Kyseessä on paketti joka sisältää 2kg kankaita, ostaja saa erimittaisia, kuosillisia, yksivärisiä, ykkös-, kakkoslaatuisia kankaita edullisesti mutta paketin sisältö selviää vasta kun sen avaa.

Kesä on mennyt "himmaillessa" lomalaisten kanssa. Olen juossut kuin päätön kana ja välillä ottanut rennosti. Valvonut pitkään ja nukkunutkin välillä. Suunnitellut Roihulan syksyä ja välillä unohtanut suunnitelmani. Yritys hyvä kymmenen. Ei ole aina helppoa olla joka paikan höylä. :) Jotakin olen saanut syksyn osalta aikaankin, tilailin uusia juttuja. Silityskalvoja eri väreissä ja pinon erivärisiä kankaita pussukoihin nyssyköihin sun muihin.
 
Ensimmäiset pipotkin tuli surautettua joissa applikaatioiden tilalla kalvoista tehdyt kuvat.
 
 
Pääkallot ja hirviön tein kun sain eräältä tutulta pyynnön tehdä hänelle telttailuretkelle "coolin pipon jossa ei saa olla pinkkiä tai vaaleanpunaista".  Eikun hyllyä tonkimaan, nämä kankaat sopi minusta parhaiten tähän cooliuteen, ja kuviksi kallot ja hirviö kun tämä tyyppi niistä tykkäsi. Yhtä pyysi ja kolme sai. ;) No olipahan valinnanvaraa, ja pääkallot sitten matkasi minun hyllyyn odottamaan syksyä ja kauppaan pääsyä.
 
 

 
Tämä pipo keikkuu syksyllä mun omassa päässä. Halusin "jotakin muuta". Kukat ja tähdet oli jo nähty, joten tämä lienee joku pihlajanlehden mutaatio timanteilla? :D Tykkään!
 
Seuraavaksi täytynee täytellä hyllyjä pipokankaista. Saapi ehdotella trikoovärejä!
 
 
Reilu pari viikkoa vielä siihen että koulut alkaa ja meiltäkin lähtee ekaluokkalainen opinahjoon. Snif. Syksy tuo tullessaan siis paljon jännää ja uutta opittavaa. Niin lapsille kuin äidille. Sitten mulla onkin täällä osan päivää apulainen ja töiden järkevöittämiseen täytyy hiukan paneutua. Siinäpä sitä onkin porkkanaa pureskeltavaksi.
 
Oisko tässä nyt sekametelisoppa kasassa? Hmm. Jos luit koko tekstin niin onneksi olkoon! Oletkin varmasti yksi harvoista. :D :D
 
Mitä elämä olisikaan ilman huumoria.
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti