tiistai 6. elokuuta 2013

Kuuminta hottia

Tiiättekö mikä on "kuuminta hottia"?

No NEON-värit! Khyl vaan, jos ette vielä ole kuulleet nyt kuulette. :) Sieltä ne tulee taas!

Kovinpa ei vielä kangasmarkkinoilla ole noita neonvärejä näkynyt vaikka olen etsimällä etsinyt. Jotakin sentään olen hyllyyni saanut ja tulossa on ainakin neonkeltaisia pussukoita. Tänään löysin kangaskaupalla neonkeltaista ja neonvihreää verkkakangasta! :) Sen verran vähän noita himoitsemiani värejä on tullut vastaan että intopinkeänä ostin molempia. Verkkahousuja ei Roihulaan kuitenkaan ole luvassa vaan jotakin muuta. (en tiedä vielä mitä)

Ja jos nyt joku epäilee että kyseessä on mun oma mielenhäiriö niin kerrottakoon että muutkin on kyselleet neonvärien perään. ;)

Sinänsä jännä että samaan aikaan voi olla hinku yksinkertaisia, harmonisia, rauhoittavia värejä kohtaan (kuosiähky) ja samaan aikaan voi olla tulenpalava himo neonväreihin. Eikä ole montaa kuukautta aikaa siitä kun kangaskaupassa irvistelin neonkeltaiselle enstexille. Nyt sitä on mun kangashyllyssä. :O

Siinä ne kuivuu, kesätuulessa. Raidallinen kuuluu myös neonhulluuteen, ja on collegea jonka hamstrasin hamstereista oman pojan huppariin.
 
Saa vinkata jos jossain on neon-kangasta, -nauhaa, -nyöriä, -nappeja, tai no melkein mitä vaan. ;)
 
 
Vimppaa "loma"viikkoa viedään ja ens maanantaina starttaa koulu+päiväkoti. Innolla odotan että pääsen paneutumaan töihin keskeytyksettä, vaikkakin puolet päivästä kotosalla häärää myös ekaluokkalainen. Noh, aika näyttää kuinka ne rutiinit löytyy.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti