perjantai 30. elokuuta 2013

Peruspertsaa


 
 
Omien lasten kaappejakin olen onnistunut jossain välissä hiukan täyttämään, kuvaamatta suurin osa ja julkaisematta vielä suurempi. Mutta tässä muutama.
 
 
 
Joustofrotee-setti tyttärelle. Apilat hamstereista ostettu joskus ajat sitten, ja valkoinen joustis Pehemiän varastoaarteita. Tytär näki nämä keskeneräisenä ja totesi "en tykkää, en pijä"
 
..jollakin sisulla sain kuitenkin ommeltua setin loppuun ja nyt ne onkin sitten "kivat ja pijän mää sittenki, se vaan näytti niin rumalta sillon ku et ollu vielä ommellu sitä".
 


 
 
Poika aloitti koulun kolmisen viikkoa sitten ja tämä huppari oli pikanopea ompelus super-akuuttiin hupparivajeeseen.

 
 
Tämä paita on leikattu jo ennen joulua!! Koneessa oli oikean väriset langat niin surautin iltaompeluksena sen loppuun ja silitin sydämen rintaan. Kiva peruspertsa joka passaa monen alaosan kanssa! (aika usein muuten omien lasten vaatteet syntyy siitä lähtökohdasta että koneessa on oikean väriset langat, tai sitten kangas valikoituu sen mukaan minkä väriset langat..suutarin kengät ja silleen)
 
 
 
 
Ja vilautanpa nyt kun itsellekin olen ommellut. :) Joustocollegehousut, pussilahkeilla.
 
 Jalassa parasta aikaakin ja on kyllä kivat! Materiaalina joustocollege on ihana! Se joustaa hiukan on trikoota paksumpaa mutta kevyempää kuin velour tms. Kestää pitoa ja pesua. Mulle lisää näitä kiitos! (ja näitä muuten on jo kyselty että jos joku mielii itselleen tällaisia voi laittaa sähköpostia roihula@roihula.fi)
 
 
 
Johan oli taas pläjäys. Ihailen ompelublogeja joissa esitellään aina yksi vaate kerrallaan ja siitä yhdestä vaatteesta on monta kuvaa. Sovituskuvia, yksittäisiä kuvia vaatteesta, yksityiskohdista yms. Minäki haluan! Tuntuu että kaikki minun kuvat napsastaan aina kauheassa kiireessä, ja niistä "onnistuu" aina vaan se yks/vaate. :D
 
Noh, ehkä joskus vielä.
 
Muksaa perjantaita kurkkijat!
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti