maanantai 19. maaliskuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Arvontaan osallistui kaikkiaan 55 arpaa, joiden joukosta nousi yksi onnettaren suosikki. Voittaja tuli tällä kertaa Roihulan facebook-sivuista tykänneiden joukosta ja hänelle on ilmoitettu voitosta. Nimeä ei voi julkaista ilman voittajan suostumusta, joten odotamme josko voittaja haluaa astua esiin. :) Kiitokset kaikille osallistuneille!
Arvontaa luvassa keväämmällä lisää, sitä odotellessa Roihula jatkaa ompeluja kesä kiikarissa. Muistakaa hyödyntää vielä vajaa 2 vkoa voimassa oleva -10%tarjous. Tarjous koskee myös kaikkia tilaustöitä! (omat kuvat, kankaiden vaihto kaupan valikoimissa oleviin vaatteisiin yms)Tilaustöistä voi lähettää tiedusteluja roihula@roihula.fi osoitteeseen.
Kauppaan on eilen muuten päivitetty kirsikka- ja mansikka-tunikat, sekä tällaisia tähdet-trikoopipoja. Värit: vaalea oranssi, vaalea harmaa, ja tumma violetti. Tähdet kaikissa mustia. Pipo on vuoritettu puuvillatrikoolla, mutta keväämmällä näitä voisi tulla vielä ilman vuorta jos on kysyntää? Tällä hetkellä kankaita on pienet määrät varastossa, joten jos miellyttää silmää kannattaa toimia nopeasti.

Malli on kaikissa sama, hieman löysä yläosasta. Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti