maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kuvia kesäisistä housuista

Kuvia kuvia, nyt pläjäytetään blogintäydeltä kuvia. Tässä päivityksessä nyt muutamia viimeaikoina tehtyjä housuja, kaikki taitaakin olla jo kaupankin puolella.
Mustat trikoiset haaremihousut säädettävällä kuminauhavyötäröllä. Ihana malli, meillä tykkää äiti ja poikakin! Tunnustan, olen aina vähän ihmetellyt näitä haaremihousuja..mikä niissä on oikein taikana? Miksi tuo malli on ollut niin tykätty yleisesti?? Idea näihin Roihulan haaremeihinhan lähti taannoisesta Tyylisuuntauksia blogin arvonnasta, jossa kyseltiin arvontaa osallistuvilta mitä haluaisit nähdä Roihulan verkkokaupassa. Muutama mainitsi haaremihousut, ja tässä sitä ollaan. Nyt tiedän mikä noiden housujen salaisuus on! Kertakaikkisen lupsakkaat housut, ja käyttömukavuudesta kertonee se että poika piti näitä yllään ensimmäisen vuorokauden putkeen! Lahkeet voi resoreiden ansiosta hyvin kääriä ylös, ja koska ovat 100%puuvillatrikoota ovat myös mukavat kesällä päällä. Housut on tilattavissa usean värisenä, ja taskulle on myös runsaasti eri vaihtoehtoja. Yhdistelemällä mieluisat värit saa juuri oman näköisest housut.
Voi olla että joutuu tekemään itsellekin moiset..

Ihanaiset pupuleggarit, kotimaisesta elastaanitrikoosta. Nämä tilattavissa kuvan korallinpunaisena, ja pinkkinä. Koska kuva on polven alapuolella, eikä polven päällä on housut myös mukavat päällä kyykkiessä.

Tässä kuvassa pienten lasten haaremihousut, resorivyötäröllä. Pienten koot automaattisesti resorivyötäröllä, isompien lasten haaremeihin valittavissa joko resori tai säädettävä kuminauha. (psst..nämä kyseiset housut tulossa huutikseen myyntiin lähipäivinä, ovat kokoa 80cm)

Tilauksena tehdyt pitkälahkeiset mustekalahousut. Kaupassa tällä hetkellä vain capri-mittaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti