keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Sommartiden hej hej!


Optimismi on kyllä aina parempi kuin pessimismi. Itse pääsääntöisesti harjoitan ensimmäistä. Niinkuin pari viikkoa sitten, kuvittelin että lasten kesäloma ei vaikuta siihen miten päivitän blogia ja facebookkia. HAH. Eipä vähän. ;)

Hiukkasen on saanut mielikuvitusta käyttää että on löytynyt työajat, kun normaali työaika klo 8-16 ei ole mahdollista. Ompelut on sujuneet pienissä erissä, sauma siellä toinen täällä. Töiden valmistelut (leikkomiset ja työjärjestyksen suunnittelut) sillon kun lapset nukkuu. Hengissä vielä ollaan, ja tilaukset aikataulussa! Mutta päivitykset rästissä.. Tänään pläjäyttelen kuvia eetteriin.Sain pyynnön tehdä toilettilaukun ja sille pariksi sopivan meikkipussin. Tai no, kaksi pyyntöä.

 Väreillä ei ollut varsinaisesti värejä, aikaisemmin tekemäni meikkipussukat oli kaikki olleet tilaajien mieleen ja  niinpä koko homma lähti liikkeelle pitsivetoketjuista. Niitä kun ei minulla ole laatikossa aina joka värissä, niin oranssiin ja lilaan löytyi sopivat kangasparit ja värit. Siitä se sitten lähti. Pienemmät meikkipussukat. 

Isommat toilettilaukut. 

Kaikissa on sisällä liukaspintainen vuori joka hylkii kosteutta ja on helppo pitää puhtaana. Kukkana kokeilin vaihtelun vuoksi tuollaista nappiruusua. 

Ihastuin itsekin näihin niin että täytyy ehkä tehdä oma settikin jos vaikka pääsisi kesän aikana piipahtamaan reissun päällä. 

Nämä olisikin aika kivoja kesätuliaisia!


Otsikko muuten pompsahti yks kaks mieleen kun aloin kirjoittamaan otsikkoa (mulla soi kyllä aina joku laulu päässä). Muistatteko biisin? Sommartiden hej hej sommartiden. Koska on vissiin kesä niin sehän sopi aiheeseen. 

Hetki sitten tuossa muutaman metrin päässä oli käynnissä oikea lomalaisten show johon olisi taustalle sopinut hirmuhyvin soimaan tuo yllämainittu kesärallatus. Show tapahtui sohvalla, jossa molemmat osapuolet oli omissa päissään sohvaa, laskettiin yyyks kaaaks koool (samalla pomppien) ja kun oli kooool pompittiin pahki ja.. no.. se loppu ja tarkoitus jäi mulle vielä hiukan epäselväksi. Lomalaisten riemua.

 Lomalaiset ovat nukkuneet yönsä myös sängyn päällä rakennetussa majassa. Juosseet kaatosateessa viittävaille alasti. Käyneet uimassa. Syöneet jäätelöä (ja muutenkin herkkuja). Ja ensi viikolle ollaan suunnittelemassa vohvelikestejä, jonne kutsutaan serkkuja ja pikkuserkkuja. Nam.
2 kommenttia:

 1. Mukavaa alkanutta kesää, tuoleekohan meille kutsuja ;) Paljonko meikkipussukka/toiletpussukka maksaa? Olisi tosiaan mainio tuliainen esim Mikon siskolle viemisiksi...


  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei! Kivaa alkanutta kesää sinnekin! :) Meikkipussukka kuvanmukaisella kukalla 22€, toilettilaukku 28€.

   Poista