torstai 4. heinäkuuta 2013

Mr. peruna?


Sunnuntaina täällä meillä päin herättiin hillittömään ukkoseen. Kävipä niin köpelösti että salama rikkoi meidän modeeminkin. Joo-o, aika pitkä päivä kun ei päässyt käymään netissä. (ihan vaan sähköposteja tarkastamaan yms ;) )

Illalla sitten alkoi jo hiukan tylsistyttämään ja nukkumaan mennessä nappasin lehtiön ja tussin mukaan sänkyyn. Kahteen asti yöllä piirtelin kaikkea kynä sauhuten. Yksi näistä raapustuksista pääsi eilen kohteeksi..
 
Mr. perunapää?
 
Kuva piirtyi paperiin spontaansti sutaten, ja paidallekin hahmottelin sen ihan vapain käsin. Paidan valmistuttua huomasin että se näyttää ihan perunalta.

 

 
 
Varjostuksia olisi voinut vielä lisätä, ja silityksen jälkeen seisoinkin hetken tussi kädessä paidan vieressä. Päätin sitten kuitenkin lopettaa aikoinaan ja pestä paidan ensin. Mitään tietoa ei ole miten nämä kynät pysyy kankaassa. Täytyy selvittää, jahka kerään rohkeutta eka kertaan.
 
Mutta näitä olisi hauska tehdä lisääkin!
 
Ja hei, jos joku osaa vinkata mistä saisi laadukkaita kangastusseja, mielellään erilaisilla kärjillä niin vinkkejä otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti