perjantai 11. toukokuuta 2012

Kaupan valikoimaa muokattu

Nyt löytyy kaupasta poikien uusia kesävaatteita, lihansyöjäkala-paita housuineen, koira-paita housuineen, sekä auto-paita housuineen, värivaihtoehtoja tulossa ainakin autopaitaan (niitä ei siis vielä ole kaupassa). Jospa huomenna olisi kuvausolosuhteet suotuisat niin saataisiin myös lisko ja tähti, sekä kukkacaprit kauppaan.

Tarkoituksena on valmistaa aina kohtuu pieniä eriä kutakin vaatetta, joten kaupan valikoima vaihtuu aina kysynnän ja uusien tuotteiden mukaan, kun uusia tulee, vanhoja menee. Näitä kaupasta poistuneita tuotteita voi kuitenkin tiedustella sähköpostitse.
Alunperin on ideana ollut valmistaa pienien erien lisäksi myös uniikkeja kappaleita, toistaiseksi nämä on kaupan starttihässäkässä jääneet, mutta näitäkin on tarkoitus alkaa tekemään. Se, että missä näitä uniikkeja sitten myydään on vielä auki. Ilmeisesti kaupan rakenne ei kuitenkaan mahdollista yksittäisten tuotteiden myyntiä, joten jää nähtäväksi mikä on se oikea väylä. Yksi mahdollisuus on tämä blogi, ja myös huuto.net on aika helppo paikka.

Ensiviikolla tulee myös tyttöjen valikoimaan uusia tuotteita. Kovasti on kaikenlaisia ihanuuksia suunnitteilla ja ainakin meidän neito odottaa innolla uusia tyttömäisyyksiä.

Äitienpäivää odotellessa, mukavaa viikonlopun alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti