lauantai 5. toukokuuta 2012

Tuotepäivityksiä


                                   
Kaupan velourinen kukka-mekko on saanut uuden kesäisemmän ilmeen, värinä aniliinin punainen. Uutena lisänä nyt myös puhvihihat. Tämä löytyy illan päälle vielä kaupan valikoimista.


Edestä
                                   

Ja takaa

Poikien valikoimaan on tulossa kaivattuja lisäyksiä alkuviikosta, tulossa ainakin t-paitoja,  kyselyvastausten innoittamilla kuvilla :) (mm. eläinkuvia luvassa). Näihin paitoihin on myös suunnitteilla sopivat alaosat, jahka mallit saadaan päätettyä.

Tytöille tulee luonnostaan monen monta ideaa alaosiin, mm. legginssien muodossa, ja näin ollen pojille pitäisi kyllä saada myös joku ihka oma malli jota ei sitten tyttövaatteissa näy. Poikien housuilla on kovemmat odotukset (ainakin itselläni), ne pitäisi kestää jos jonkin moista temppua, kiipeilyä puissa ja jopa pikku painiotteluita pihanurmella. Mielellään kankaana myös sellainen jossa ei heti lika näy. hmm..tässäpä pohtimista. Niin, ja käyttömukavuus! Sitä ei sovi unohtaa. Kesähelteellä ei hiostavia, puristavia vaatteita kaivata. Kaupasta löytyy jo velourcaprit jotka vastaa jokaiseen edellä mainittuun haasteeseen, mutta kun niitä on tulossa myös tytöille niin täytyy luoda jotain uutta. :)

Tyttöjen vaatteisiin on myös esitetty loistavia toiveita, mm. muffinssia ja astetta enemmän prinsessamaisuutta, tätä ainakin on luvassa. Lisäksi ihan pienille on tulossa ihka omia vaatemalleja joita ei isommissa koossa valmistetakaan, esim. kesähaalari ja vaippapepulle istuvat kesähousut.

Heittäkäähän kommenttia jos tulee lisäideoita vaatteiden suhteen, tai muustakin! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti