tiistai 24. huhtikuuta 2012

Arvonta

Pistetäänpäs pieni tiedustelu pystyyn kesävaatteita silmällä pitäen. Minkälaisia vaatteita haluaisit nähdä Roihulan verkkokaupassa? Mitä värejä, kuoseja, kuvia? Kommentoi tähän, tai Roihulan facebook-sivulla ja vastaajien kesken arvotaan vapaavalintainen kevätpipo, jossa vain mielikuvitus rajana. :) Aikaa vastailla perjantai 24.00 asti.

2 kommenttia:

  1. Minäpä mietin..:) Tykkään tosi paljon ompunvihreästä ja turkoosista, myös kirkas keväinen
    keltainen on ihana piristeväri. Kuoseseista suosin tähtikuosisia ja ihania perhosaplikaatioita ja tietysti kukka- jutut on kivoja. Jokin ihana, söpö
    leppäkerttu ois ihana kuva pikkutytön vaatteisiin. =) Ja sitten..omppuapplikaatio puserossa on aivan ihana. =)) Sydän applikaatiot on kivoja ja niin..ja sellainen "jalokivi" paita ois kans kiva. Jos siis sais applikoitua ja kimallelangalla "syrtättyä" saumurilla jonkin timantin puseroon...hei, sellainen kaulakoru aplikoituna siihen tunikan kaula-aukkoon ja siihen sitten se timantti. =)) Kesäksi kolmion mallisia trikoo huiveja tunikan sävyihin sopivina ja pienempi sama, kuosi/ applikaatio niihin. =) Sammakkokuosi prinsessan väriseen mekkoon olisi ihana ja jokin kruunu sitten vielä huivin tehosteeksi tähän malliin. ;)) Iso, koko paian peittävä hai-pojille kesä -teemaan voisi olla kiva. Tässä näitä mun ajatuksia.=)

    VastaaPoista
  2. Sydänkuosinen pipo olisi kiva lisä päähinevalikoimaan. Väreistä minäkin toivoisin lisää omppuvihreää ja turkoosia.

    VastaaPoista