torstai 19. huhtikuuta 2012

Meillä asuu prinsessa

Meillä siis asuu ihka oikea prinsessa, joka täyttää tänään 4-vuotta! Enää hän ei ole kuulemma vauva, vaan iso tyttö ja lähes koululainen. Noh, onneksi kouluvuosiin on vielä tovi aikaa. Kamalan haikealta kuitenkin tänä aamuna tuntui kun tajusin, että meidän neito on oikeasti JO 4 vuotta. Ei ollut kyyneleet kaukana. Kuinka voi olla mahdollista että aika liitää niin nopeaa..Tänään siis on se "virallinen" päivä, jolloin numero muuttuu toiseksi ja viikonloppuna juhlitaan oikein urakalla. Lahjastaan prinsessa esitti topakan toiveen, nukenvaatteita pienelle Mikaela nukelle. Mikaela on tyttövauva joka syntyi jouluaattona ihan täällä kotioloissa, pienen tytön paidan alta hupsahti ja on siitä asti ollut touhuissa mukana. Tällaisia vaatteita pikku-Mikaela nyt sai.


Niinkuin arvata saattaa, kuvassa Mikaela-tyttönen, sekä 3 vaatesettiä. Pinkit leggarit vastaavat kuin jo aiemmin julkaistut röyhelölegginssit ja tokihan legginsseihin piti saada sopiva tunika, ja hiuspanta. Omaa silmää miellyttää myös sydän-rusetti-setti, tätä voisi tehdä myös isommassa koossa. Ja toki myös viimeinenkin setti on aika herkullinen, erityisesti sydänpeppu-velourit jotka meidän prinsessakin bongasi ja olisi halunnut samanlaiset.


Ja tottahan toki oli myös syntymäpäiväsankarin saatava oma settinsä, jotta ei ihan vauvalle kaikki mene. Legginssit entuudestaan tutut ja tunika on nyt vartavasten näihin väsätty sopivaksi. Tulee myös kauppaan molemmat!
                                                     Lopuksi sovituskuvia neitokaisen yllä:

Kokonaisuuteen oli saatava hiuspanta myös isommassa koossa!

"Jokohan se Mikaela heräsi"

"äiti" ja vauva

"Hmmm...pelkääköhän vauvat noitia"

"Siis ku ne lentää taivaalla tsiuhhhhhtsiuhhhh ja käkättää"
Tyttö pisti tilaukseen myös oikean prinsessamekon juhliinsa. Se on nyt pari viikkoa pyörinyt työpöydällä ja ollut työnalla aina tilaustöiden lomassa. Nyt asu on viimeistelyä vaille valmis ja siitäkin tulee kuva loppuviikon aikana. Nyt tähän loppuun vielä kuvat yhdestä piposta:


Valkoinen trikoopipo kahdella mustalla tähdellä. Asiakkaan omat värivalinnat, ja täytyy kyllä sanoa että tuli kiva! Malliksi toivottiin vähän lörpömpää "nuorisopipoa". (Aika hankalaa muuten kuvata omassa päässä oleva pipo, tarvisin kokopäiväisen kuvaajan)
Samainen pipo ilman sovituspäätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti