keskiviikko 8. elokuuta 2012

Roihulaa huuto.netissä!

Vihdoin sain aikaa näpytellä Huuto.nettiin muutamia Roihulan mallikappaleita ja pari uniikkiakin vaatetta. Näitä alkaa nyt tipahdella huudettavaksi aina tilaustöiden lomassa. Koitan saada blogin sivun laitaan myös klikattavan linkin, tänään ei tekniikka ole puolellani joten odotetaan suotuisimpia tuulia! :) Mutta käykääpäs katsomassa josko löytyisi sopivaa kokoa huutiskohteista, huippu mahdollisuus nyt saada esim tällainen uniikki tunika syksyyn.
Koko tällä ihanuudella 110/116 (Meidän 4v pitää sormia ja varpaita ristissä ettei uutta käyttäjää löytyisi jotta saisi itselleen tämän söpöyden)

Mutta neidon omasta kaapista löytyy jo tällainen (ruttuinen) parin vuoden takainen lintu-tunika samaisesta kankaasta. On ollut kyllä pitkäikäinen, ja toimii edelleen lyhyenä tunikana pitkähihaisen paidan päällä.

Ja tilaustyönä tein pari päivää sitten myös tällaiset, kuvattomat versiot.

Mutta nyt alkaa ruskea löytöpuuvilla (ostettu siis taannoin jostakin kangaskaupan löytökorista) olemaan loppu, sen sijaan turkoosia voisi saada vielä raapastua jonkin tunikan helmaan jos joku muukin nyt innostuu tästä. :)

Tässä myös muutama huutiksesta nyt löytyvä vaate
Hame kierrätysfarkusta koko 92cm
Trikoopaita 122cm (uniikki)
 

Uniikki hame puuvillakankaasta ja kierrätysfarkusta 116/122
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti