maanantai 13. elokuuta 2012

Syysvaatteita

Tässä tuleekin nyt kauppaan tulevia syysuutuuksia ja muutama tehty yksittäiskappale.


Sontikka-paita, siis sateenvarjo. :)

Paita vaalean violettien velourlegginssien kanssa. Tulee kauppaan molemmat.

Paita turkoosien leggareiden kanssa.

Tämä nyt on yksittäiskappale joka on oman pojan kaappiin päätymässä. Tässä piti kokeilla vähän vaikka mitä, mm. kengurutaskua. Huppukin oli alunperin, mutta sen jätin viime metreillä pois ihan käytännön syistä kun on vähän hankala ulkovaatteiden alla.Tuo liikennemerkkikangas on niiiin hauska, ja tilasinkin sitä vain pikku pätkän testimielessä. Jos muutkin tykkää voisi tätä tilata myös tilaustöihin.

Testing-paita taas. Nuo hihan tähdet kummitteli mielessä. Yksittäiskappale siis, jtn vastaavaa saattaa tulla myös puotiin.

Mitäs tykkäätte tästä kankaasta? On unelman pehmoista keijuneito-trikoota. Tämä tunika on myös yksittäiskappale ja vain pienen määrän tilasin testiin tätä kangasta, ehkä voisi tilata myös tilauksiin jos tykkääjiä löytyy.

Lähempää kankaan ihana kuosi

Ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä, vai miten se menikään..Paloauto-paita. Idea tähän lähti taas ties mistä, mutta vapaat kädet sain erään pienen pojan paitaan ja punaisen ja tumman turkoosin yhdistelmä kummitteli mielessä. Olikin livenä tosi kiva raikas yhdistelmä, ja sitä onkin luvassa lisää. Tällä viikolla työn alle tulee tähtipaita josta löytyy näitä värejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti