maanantai 24. syyskuuta 2012

Vauvalahjaa

Viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa ompelemaan jotain ihan pienen pientä. Omaan sukuuni syntyi pieni tyttönen, jolle tekasin nämä:

Velour haalari kokoa 56. Henkseleissä säätömahdollisuus ja resorit on käännettävät, joten "isoimmillaan" vastanee 62. Haalariin passaava body 56. Ja tottahan toki jokainen pikkutyttö tarvitsee rusetin kun ei hiuksillakaan voi vielä koreilla. :) Villasukat valmistui hetkessä kun koko on noin pieni.  


Mietin pitkään minkä kuvan applikoisin, jotakin tyttömäistä oli mielessä ja viime hetkellä päädyin nalleen. Koko kuvan applikoimisen ajan päässäni soi "luppakorva nimen sai, korvani nääs lerputtaa ooolen pieni nalle vain, pullea" :)
Eilen sitten piipahdettiin lasten kanssa viemässä lahja ja moikkaamassa uutta tulokasta. Ja niin pieneltä kuin haalari livenä tuntui leikki-ikäisten vaatteiden ompelun jälkeen, oli se jättimäinen pikkuneidon rinnalla. "onneksi" vauvat kasvaa nopeaa.

En malta odottaa että pääsen ompelemaan pieniä liivimekkoja yms humputuksia. :)

Ja nyt Roihulan pariin. Kovasti olen miettinyt talvipäähineitä yms. Uusia veloureita on tullut pipoja ja housuja varten. Osaa on varastossa vain pikkumäärät pipoja varten ja kysynnän mukaan sitten tilailen niitä. Fleecevuoratusta velourista tulee siis talvipipoja kauppaan, ja mietin vielä mahdollisuutta myös pelkälle fleecepipoille. (saa kommentoida, myös mahdollisuus villahattuihin on) Niitä saa ainakin tilaamalla sähköpostitse sitten jos ei kauppaan asti. Vähän täytyy miettiä mitä päivitän kauppaan, koska valtaosa tilauksista tulee edelleen ihan muuta kautta kun kaupasta. Ja verkkokaupan päivitys taas on aika aikaavievää. Hmm..

 Muutenkin kaupan valikoimaa pitäisi päivittää niin että valikoima olisi jollain tapaa yhtenäinen, nyt siellä on vähän vaikka mitä kaikilla mausteilla. En kuitenkaan haluaisi jättää jotakin tuoteryhmää kokonaan pois kaupasta koska kaikkia kuitenkin tilataan. Noh, täytyy pohtia ja ehkäpä tämä asia onkin ajankohtainen vasta ensi vuoden puolella.

Niin, ja kauppaan on tulossa lisäkuvat jatkossa niin että ne saa klikattua isommiksi ja näin ollen saan paremmin vaihtoehdot esille. (ja vaihtoehtoja näin ollen enemmän) Joten jokaiselle pitäisi löytyä kyllä valinnan varaa väreistä. :)

Tänään käyn ostamassa lisää applikoinnin tukikankaita ja liimaharsoja. Samalla pääsen haistelemaan kaupungin kangaskauppojen tuulia.(toivottavasti se jää siihen, sillä nämä massiiviset tilkkuvarastot ei kyllä tiivisty enää yhdenkään "pakkosaada"-palan tieltä). Seuraavaksi työlistalla on pingviinipaitoja, hiiripaita, tyttöpöllö-tunika ja pino velourleggareita.

Tässä viime viikolta yksi kuva meidän neidosta, yllään kierrätyskankainen singoalla-tunika jättitaskuilla. Sopii hyvin vaaleanpunaisiin veloureihin. (tämä väri tulossa myös kauppaan). Näitä kierrätyskankaisia ei kaupan kautta voi tilata, mutta spostitse kyllä. Ja tätäkin vihreäpohjaista on vielä jäljellä yhteen tai kahteen tunikaan.

Siinäpä tuli nyt vaikka mitä asiaa, Roihulan tyyliin "kaikilla mausteilla" :)

Nyt sorvin ääreen! Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti