keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pläjäys kuvia

Tässä nyt tulee muutama viime aikoina tehdyistä vaatteista tänne blogiinkin näytille. Laitan myöhemmin tällä viikolla lisää kuvia kunhan käyn läpi mitä olen jo julkaissut. :)

Tunika versio pöllöpaidasta. Tällä kertaa jätin nappisilmät väliin ja applikoin pöllön silmät ruskeasta trikoosta. Mustat silmät oli aika tuiman näköiset näinkin hempeissä kankaissa joten vähän pehmoisempi ilme tuli pöllölle.  

Parit kuvattomat velourit veljeksille joihin passaa hienosti alla olevat paidat.

Pingviinit! Nämä värit on kaupassakin tilattavissa, oranssi-valkoisessa ruskeat resorit ja lime-valkoisessa limet resorit. Tuli kyllä herkulliset värit molempiin. Varsinkin tuo oranssi-valkoinen, sitä olin suunnittellut yhdistäväni ruskeaan jo pitkään. Kuvaa miettiessä se on jäänyt odottamaan toteutusta. Nyt se on sitten nähty että sopii kuin nenä päähän ja vielä noiden ruskeiden veloureiden kanssa, voi olla aika herkullinen yhdistelmä.

Keijuneito tunika yhdessä punaisten velourleggareiden kanssa. Nam. Loistavasti passaa tunikaan myös keltainen ja oliivin vihreä velour.

Pöllö tunika velourista, mallina ihanainen singoalla. Pöllö toimii aina! Värit tässä on valkattu niin että sopisi monen värin kanssa. Pinkki, lila, ruskea, vaaleanpunainen, keltainen..ja itse tykkään yhdistää myös "yllättäviä" värejä, miltähän näyttäisi jos tunikan alla olisi vihreä paita?

Tänään kuvailen velourit pipoihin ja trikoot. Kaupan päivitystä taas tiedossa.
Napsasin aamulla myös meidän lasten tulevan talven toppahaalareista kuvat, ja koitan tänään kangaskuvausten lomassa miettiä kivoja väriyhdistelmiä niihin (pipot mielessä ;)). Palaillaan pipoasioihin pian!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti