lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulun ihanaa tohinaa

Heipparallaa pitkästä aikaa! Täällä on berninat surisseet kuorossa yötä myöten. Vaan vihdoin eilen sai viimeiset tilaustyöt saivat Roihulamerkkinsä ja lappunsa, joten voi sanoa että Roihulan joulu on nyt paketissa.

Kuvia tehdyistä vaatteista olen ottanut aina kun olen vaan suinkin muistanut. Ajattelinkin laittaa niitä näytille jotenkin järkevästi ryhmiteltynä jottei tule ihan hillittömän mittainen postaus.

Ketut on olleet kyllä suosittuja, ja on ollut ihanaa päästä näitä tekemään! Järjestin tilaukset niin että pääsin tekemään kettuja sarjatyönä. Näin ne valmistuu vähän nopeampaa.


Tässä ketut on vielä ompeluvaiheessa, kuvassa vaan etukappaleet.

 
Ensimmäinen kettusatsi valmiina.

Ja tämä oliivin vihreä oli kyllä kiva!

Tyttökettu, tämä oli muuten se arvontavoitto. Koko 134cm.

Vähän lähempää, ketulla on ripset ja päässä musta pilkullinen rusetti, joka ei nyt kuvassa kauhean hyvin erotu kuvassa. 

Pari kettua tuli kuvattua eri aikaan, joten ne taitaa olla vielä kamerassa. Ne olikin noita ruskeita, tuttuja. :)

                                                                        Kettu kurkkii.

 Viimeisenä, mutta ei vähäisenä..ihanainen kettu-liivari, Kuva on otettu keskellä yötä joten.. tiedättehän, on vähän mitä on. Tämä herkku on pienen tyttösen kokoa 62cm, ja väri on tumma luumu. Tyttökettuhan se piti tietysti tytölle tehdä, joten tälläkin ripset ja rusetti.

Nyt, on pakko alkaa aamukahville. Ei ole ollenkaan tapaistani tehdä yhtään mitään ennen kahvia, mutta "pakko" oli päästä kirjoittamaan teille pikainen moikka. :) Laitan myöhemmin tänään lisää kuvia jos vaan suinkin ehdin kinkunpaiston, kuusen koristelun, lahjaompelusten yms lomassa. :) Mukavaa lauantaita!

1 kommentti:

  1. Voi kääk, miten ihana rivi kettuja! :) ja liivihame on aivan ihanan suloinen. <3

    VastaaPoista