sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Oh boy mitä ihanuuksia!

Julkaisin facebookissa eilen muutaman kuvan kankaista joita olen suunnittellut Roihulaan. Kyseessä siis kuviollisia veloureita.

Kaikki lähti tietysti Ikasyrin ihanista uutuuksista, joita olen odottanut kuin kokkomikko juhannusta. Eilenhän ne sitten tosiaan tuli! Sydämet uutuusväreissä. Oih.

Aiemmin syksyllä Ikasyrin facebook-sivuilla oli kysely väreistä. Muistaakseni äänestin itse silloin petroolia. Kuitenkin tämän kuvan nähtyäni innostuin kaikista eniten mustasta! Näin sielunisilmin kuinka ihania housuja siitä tulisi, ripauksella pinkkiä. Tai legginssejä jotka on helppo yhdistää värikkäämmänkin yläosan kanssa. Tai pipoja! oioi.

Tänään sitten tilasin näitä uutuuksia, ettei vaan jäädä ilman! Mustaa ja pinkkiä on matkalla Roihulaan! Petroolin suhteen jäin vielä odottamaan näytepalaa, koska minun näytöllä se on enemmän perussininen. Melko varmaan (jos kangas on livenä yhtään samaa sävyä kuin facebook-äänestyksessä) tätäkin joutuu jälkijunassa tilaamaan. :) Tietysti, jos sydämet ei lopu sillä välin...


                                    Muita kivoja kankaita esim. turkoosi tähtivelour:


                                                                  Ja ruskea pilvivelour

 
Näistä olen ehtinyt hankkimaan pienet testipalat ja surautin eilen yömyöhällä niistä ensimmäiset kojotukset.
 


Tämä kokeilu meni tytöille. Vähän epäilin että tykkäisinkö livenä tästä ruskeasta pilvestä. Ihan turhaan, tämä on aivan ihana!! Hempeällä vaaleanpunaisella tuli supertyttömäinenkin! Kokeilumielessä kyhäsin lahjeresoriin pitsirusetitkin. Ei kauhean hyvin kyllä erotu tässä kuvassa, mutta siellä ne on.
Malliakin vähän muokkailin kokeiluhengessä. Näistä tuli aika slimmit, saa nähdä miten istuu päälle. Meidän neito on vartaloltaan aika normaali, voi olla että näistä tuli hoikkiksen housut. Sittenhän nämä tulee myyntiin. Mannekiinit ei ole nyt oikein sovitustuulella, niin täytyy koittaa huomenna. Jos vaikka aamulla ehdittäisiin ottaa kuvakin..

Heti suunnittelin kuinka ihanasti poikain housuihin sopisi resoreista oliivi, ruskea, turkoosi.. Liivimekkokin olisi jees. Hame. Haalari!! Huppari. oih.

 
Tähtivelourit valkoisilla resoreilla. Kivan raikkaat pökät. Ei mitään liikaa. Niin ja näissä molemmissa kojotuksissa on myös vähän normia pidemmät resorit lahkeissa. Taustalla punainen villakangas, joka herätti ajatuksen että punaisen yläosan kanssa voisi olla aika kiva. Tai sitten tulisi liian jenkki. hmm. Tästäkin keksisi vaikka mitä. Esimerkiksi haalarit ois varmasti kivat! Minun mielestä tämä on kivan raikas väri, joka sopii aivan hienosti myös tytölle!
 
Näin sitä on mukava täällä kangaspaljouden keskellä suunnitella uusia tilauksia. Mutta pakkohan sitä on olla materiaaleja. ;)
 
Tammikuussa on "pakko" tyhjentää varastoja pienistä kangaspaloista. Tiedossa siis valmiita vaatteita! :) Oiskohan tämä blogi sitten hyvä paikka niille. Jos tietyn tunnisteen alta löytyisi valmiit kappaleet?
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti