maanantai 3. joulukuuta 2012

Tervetuloa Roihulaan!

Niinhän siinä kävi että viikonloppuna Roihula täytti 1-v. Ajatella, niin se aika juoksee kuin siivillä. Vuosi on ollut kaikinpuolin rikastuttava kokemus. Paljon on tullut tehtyä, kokeiltua ja opittua. Olen saanut tutustua moniin uusiin ihmisiin tällä alkutaipaleella olevalla matkallani. Tuhannet kiitokset siitä kaikille tielleni osuneille ihmisille!
 
Vuosi sitten oli yritys juuri rekisteröity ja heti pari päivää rekisteröimisen jälkeen olin Oulussa järjestettävillä Naisten Joulumessuilla myymässä ensimmäisiä tuotteitani. Silloin en kiireessä ehtinyt muuta kuin pipoja tehdä myyntiin, ja ne näyttivät tältä. :)
 
Kaikki pipot olivat neliömallisia, fleecestä valmistettuja ja somisteina oli kuvien lisäksi nappeja ja heisjastinnauhoja. Vastaanotto pipoille oli hieno, ja moni kyseli myös muita vaatteita. Ajatuksena oli tulla tänäkin vuonna messuille näyttämään uutta satoa, mutta valitettavasti se nyt kiireessä jäi. Ensi vuonna toivottavasti onnistuu!
 
Alun perin yrityksen nimen piti olla Rokka-design. Nimi Rokka veti puoleensa tuntematon sotilas-hahmon vuoksi, ja henki mielestäni vahvasti suomalaisuutta. Nyt jälkikäteen ajateltuna hyvä että se nimi ei onnistunut, en osaisi itsekään luontevasti käyttää nimeä. hmm..Nimi pomppasi koska tuolloin jollakin valmistajalla oli Rokka-merkkiset kumisaappaat. Hyvä niin.
 
 Roihula-nimi syntyi pitkien pohtimisten jälkeen, ja tuntui heti omalta! Roihula kuvastaa itselleni kaikkea sitä tunteiden paloa mitä tarvitaan jotta voi tehdä asioita inspiroituneena. No joo, ehkä aika hankala ajatus, mutta jollakin tapaa niin omanlainen. En missään nimessä halunnut nimeksi mitään "lapsekasta", vaan yksilöllistä ja räiskyvää. Kuten arvata saakkaa ei tämä Roihupeikkokaan ole luonteeltan ihan mikään tössykkä. ;)
 
Siitä se matka sitten alkoi ja sillä tiellä ollaan vieläkin.
 
Juhlan kunniaksi päätin napsaista muutaman kuvan jouluntuoksuisesta "Roihulasta".
 
 
 
  
Kiitos vielä kerran kaikille ihanille kurkkijoille, nykyisille ja tuleville asiakkaille!
 
Mukavaa joulunodotusta!
 
 
Kuvaamatta jäi mm. lankavarastot, täpötäydet laatikostot ja oven takana kolmatta metriä korkea muovilaatikoiden torni, jotka kaikki tietysti täynnä kankaita. Kävipä mielessä että tammikuussa voisi olla paikallaan varastojen tyhjennys. Jos ei ostaisikaan varastoon yhtään uutta kangasta vaan tekisi vaikka yksittäiskappaleita olemassa olevista? Miltäs kuulostaa?
 
Olisi hirmu kiva lukea taas kommentteja! :)

2 kommenttia: