torstai 3. tammikuuta 2013

Pienen palomiehen housut

                                                   

                                                   UUaaaUuuaaaa..Noin kait paloautot piipaa.

Tällaiset pökät tuli surautettua oman veljenpojan joulupakettiin, viime tipassa tottakai. ;) Housut sujahti pakettiin viimeisellä mahdollisella hetkellä kun sen saattoi tehdä ilman pienten uteliaiden nenien mukaan tuloa. Ja tämä ensimmäinen kuva itseasiassa tuli napattua lahjapaperin päällä.


                                                             

Housut on mustaa collegea, applikaatio velouria/trikoota. Malliltaan nämä on sivusaumalliset ja pussilahkeiset. Aattoyönä tuli ompeluhetkestä hyvin selvä visio siitä kuinka käsissäni oli ollut joskus piirtämäni kaavat, koko 98 mutta olin hyljännyt ne koska niiden mitoitus oli ollut ihan hillittön. Muistan verranneeni niitä tyttäreni mittoihin joka käyttää 110cm koon vaatteita. Vieläkään en ole muistanut tarkistaa oliko näissä pikahousuissa käytetty sitä hylättyä kaavaa, vai korjattua kaavaa. Semmoista se joskus on kun "omilleen" ompelee. ;) Mutta onneksi sain nähdä livenä että housut istui hienosti pojalle.

 
Pikkuisen piti kikkailla Photoshopilla jotta sain taustalta meidän esikoisen vartalon ja synttärihulinat. Kasvunvaraahan noissa kyllä on.
 
Veljentytär sai paketista tällaiset joustofroteiset kukkapökät. Näihin oli leikottuna valkopohjainen, mustapilkullinen bodykin vaan se jäi kiireessä ompelematta. Saattaa tulla sitten jälkijunassa jos joskus iskisi yllättävä hetki jolloin olisi aikaa. :)
 
 
Tämän joustofroteen olen joskus löytänyt uutena kirpputorilta ja hintalapussa luki että se on ostettu metsolalta. Ihana väri!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti