keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Sekametelisoppa

Tässä nyt taas pläjäys joulunalus ompeluista, muutamia kuvia on tullut vielä napattua jotka on eri kansioissa. Ne koitan seuraavaksi raapia kasaan ja laittaa ajastuksella näkyville lähipäivinä.

Mustat omppu-velourleggarit

Hämis-velourpipo muotoilulla reunalla.

Sateenkaaritasku-velourit

Tunika taskuilla

Kukkatunika

Sydäntunika
 
Kaikki varmasti olette jo kuulleet että Alv nousi vuodenvaihteessa yhdellä prosentilla, eli on nyt 24%. Tänään päivittelin uudet alvit kauppaan, mutta jätin hinnat kuitenkin ennalleen näihin vanhoihin tuotteisiin. Monessa tuotteessa se olisi tehnyt muutamien kymmenien senttien korotuksen.
 
 Poistin samalla kaupasta joitakin tuotteita, mm. printtikankaiset tunikat ja paidat. Tämä siksi koska osa on joulun jäljiltä melko loppu, ja ajattelin tehdä jossakin sopivassa välissä tehdä näistä lopuista valmiskappaleita. Muutenkin pitää vähän miettiä kevään kankaita, ja sitä suuntaa joka olisi Roihulalle sopiva. Nyt on todettava että näin isoa valikoimaa tuotteita ja kankaita ei millään pysty yksi ihminen käsittelemään. Se vie liiaksi tehoja itse työltä, joten joku linjaveto on tehtävä. Sitä pohdin kovasti, ja voi olla että se ei ihan heti selviäkään. Mutta aika näyttää kyllä mikä on järkevin tapa edetä. :) (kauhea kun tätä lukiessa tuli "deja vu" fiilis, ihan niinkuin olisin puhunut tästä miljoona kertaa jo.. :D kaikki tutut tietää että mulla on tapana toistaa itseäni toisinaan)
 
Joulun jäljiltä on muuten loppu yks jos toinenkin varastosta, tärkeimpänä ehkä Roihulan merkit!! Siis ne kudotut lappuset. Tai siis ei ne ihan loppu ole, vihreitä ensimmäisenä tilattuja (niitä saumaan ommeltavia, taitettavia) on vielä mutta jostakin syystä en oikein tykkää niitä käyttää. Ne ei mittasuhteiltaan oikein enää miellytä silmää..Jännä miten mieli muuttuu. Jonkun kerran olen nyt kikkaillut niistä pintaan ommeltavia merkkejä, ja taidan tehdä niin joidenkin vaatteiden kohdalla jatkossakin kunnes uudet merkit saapuu. Ne pitäisi toki ensin päättää ja tilata. Glups.
 
Huomasin tuossa kuvakansioita selatessani että olen unohtanut julkaista marraskuisen arvonnan palkinnot. iiks. Ne seuraavaksi ennen loppuja jouluompeluksia.
 
Nyt jatkan kuvakansioiden selausta ja näpyttelen pari julkaisua ajastukselle. Ainiin, Hyvää alkanutta vuotta kaikille!! Kuka teki uudenvuoden lupauksia? Minä en ole tehnyt, mutta harkitsen vakavasti yhtä.. Mikähän lie perusperinteinen uudenvuoden lupaus? :D :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti