torstai 7. helmikuuta 2013

Kännykkäpussi

                                                 Avaimet hukassa..puhelin hukassa..uaah.

                                                  Eipä ole enää. Ellei sitten hukkaa tätä.


Asiakas tilasi pussin jota roikottaa kaulassa, mihin saisi kätevästi avaimet ja puhelimen samaan syssyyn. Minähän tein. Syksyllä joskus tein omaan käyttöön moisen pussukan ja muutaman jutun havainneena sain aikaan entistä paremman pussukan. 

Tämä on topattu, tai vuorattu miten nyt haluaa asian ilmaista. Toppaus suojaa tietysti puhelinta. Tarrakiinnitteinen läppä on helppo avata ja sulkea vaikka yhdellä kädellä, mutta koko pussin suu ei ole suljettu, (läpän molemmin puolin avointa osaa) jotta kuulee kun puhelin soi. 

Takana on kuminauha renksu jossa metallinen lukko, siihen saa avaimet kiinni ja halutessaan avaimet voi pistää kilisemästä pussin takana sijaitsevaan taskuun. Taskussa voi toki kylmähermoisimmat kuljettaa vaikka pankkikorttia. 

Kaulanauhassa on turvallisuussyistä avattava muovilukko. Ja tietysti se voi helpottaa myös käytännössä esim. ovien avaamista jos ei halua irroittaa avaimia pussista. Kaulanauhassa on tietysti myös fleece"toppaus" suojaamassa niskaa. :) 

Innolla odotan asiakkaan käyttökokemuksia.

Monta inspiraatiota tuli tämän kännykkäpussin myötä. Illalla löysin itseni sohvan nurkasta taittelemassa papereita ja kokeilemassa kaiken maailman haitari systeemejä jotta saisi yhdistettyä mahdollisimman monta ominaisuutta kännykkäpussiin. Niin, minä en käytä käsilaukkuja. :D


Samoilla tulilla piti kokeilla jotakin simppelimpää,  nimittäin meikkipussukan tekoa. 

Vetoketju löytyi jemmasta, joskus olen sen jostakin vanhasta vaatteesta purkanut. Reunoille kurauttelin pitsikerrokset. Kätevämpää olisi käyttää valmiita pitsivetskareita, vaan niitä ei tämän inspiraation iskiessä ollut laatikossa. Ehkä tilaan niitä. 


Mitäs muut sanoo? Oisko intressejä tämmöisiin, kannattaako surautella sarjana kauppaan?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti