maanantai 4. helmikuuta 2013

Uudet logolaput

Heipparallaa! Tänään sain kuulla jo vähän vihjailuja että uusia blogipäivityksiä kaipaillaan. :) Heh.

No, jos kevään uutuus juttuja haluaa nähdä, niitä joutuu odottelemaan vielä. Muutama homma on tulilla ennenkuin päästään niihin käsiksi. Mutta jos nyt jotakin pääsisitte kurkkaamaan..

Nimittäin, tänään tuli ne uudet ihanat logolaput! (siksi kait näitä nyt sanotaan, vai tuotemerkit..Noh, niissä nyt kuitenkin lukee tuotteen valmistajan nimi, tässä tapauksessa Roihula)

Merkit tilasin jälleen kerran täältä, ja voin suositella lämpimästi jokaiselle. Huippu palvelu! Plus nopea ja toimiva yhteydenpito. Englanniksi olen nyt 3 kertaa tilannut sähköpostitse, ja vähän avannut omia ajatuksiani millainen lappu olisi hakusessa ja pian on sähköpostissani ollut useampi malliehdotus joista on helppo valita. Tadaa. Noin kuukauden päästä on lappuset postilaatikossa.


Valkkasin aikaisemmista lapuista vähän poikkeavat, simppelimmät laput. Näissä Roihula teksti molemmin puolin, ja tekstin kaverina tähti. Fontti on sama kuin Roihulan logossa.

 Päätin jättää Roihupeikon pois nyt näistä lappusista koska peikko toisi selvästi lisää kokoa lappuun. Lappu olisi tällöin liian leveä korkeuteen nähden (minun mielestä) ja se ei mielestäni istu kauhean hyvin. Ja peikko sivuttain ei oikein näytä hyvältä. Pelkällä tekstillä siis mennään tällä kertaa. Ja sitä paitsi tuo musta väri sopii kaikkiin tuotteisiin! Vaikkapa aikuistenkin.. ;) Niii-in, uusia juttuja mietintämyssyssä.

Uusia juttuja on kilokaupalla mietintämyssyssä, mistä vain saisi aikaa toteuttaa ne? Hmm. Meillä on lapset sairastaneet tälle vuodelle jo kohtuu paljon, mikä näkyy kyllä valitettavasti jo siinä ettei ole ollut aikaa tehdä uusia malleja. Toivottavasti loppuviikosta pääsen käsiksi uutuuksiin. :)

Ja hei, yhden uutuuden paljastin juuri! Tuttu kettu-söpöläinen tulee keväällä näkymään ainakin pipoissa. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti