perjantai 15. helmikuuta 2013

Kukka-peppu

Oih, jos meillä olisi vauva..

Pukisin häntä pehmeisiin housuihin, joissa on hyvä olla. Pukisin hänet henkselihaalareihin, jotka näyttävät niin suloiselta pienen yllä. Pistäisin hänelle jalkaan pehmoiset villasukat, itsekudotut. Ja istuisin tuntikausia nuuskuttelemassa sitä ihanaa pientä päätä joka tuoksuu aina hyvälle.

Tällaisia jossittelu fiiliksiä tuo mukanaan pieni flunssanpoikanen ja nämä aamuiset ompelukset. :)

Tänään oli hyvä hetki toteuttaa yksi pitkään kytenyt idea, kukka-peppu. Samalla pääsin tekemään testikaavoituksen asiakkaan tilaamiin housuihin, jotka surauttelen ensi viikolla.

Tuli kyllä ihkut! Oih! Onneksi lähipiiristä löytyy nyt useampi pieni, jotta pääsen toteuttamaan näitä ompeluideoitani. ;)
 
Nämä pöksyt päätynee myös kaupan varastovalmiit lokeroon. Jahka varmistan mitoituksen, että tiedän ommella oikean kokomerkin.
 
Muoks. Nämä 56cm Kukka-peppuset löytyy nyt kaupasta. Koko varmistettu, ja juuri sopivat ihan pienen pienelle tyttöselle. :)
 
Kauppaan voisi muutenkin tupsahdella tämmöisiä, eri väreissä ja eri kuvilla. Juuri sopivasti hyllyssä notkuu monta pientä velouri pätkää, joista ei isompien vaatteita tulekaan.
 
Muksaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti