perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäishuppari

"Mummo kanasensa niitylle ajoi, pienet kanaset vain hyppeli"


 Tämä laulu mulla soi päässä koko ajan ku ompelin! Ja tuo lintu ei edes ole kana, vaan KUKKO! :)Idea tähän huppariin lähti ties mistä..Mutta tarkoitus oli kurauttaa jotakin Facebookin ompeluryhmän ompelukisaan, teemana kisassa on kevät. No sitä kevättä tästä ei kyllä puutu, mutta ei alkuperäinen suunnitelma ihan tämä ollut. Sinänsä ei ole yllättävää että näiden pyhien aikaan kun koko perhe on kotosalla ei voi ommella keskeytyksettä, ja siinä se keskittyminen herpaantuu ja lopputulokset on ihan muuta mitä piti. 

Mutta ihan tyytyväinen olen huppariin, mikäs tässä, onhan pääsiäinen.

Raidallinen joustofrotee on Pehemiältä  (josta muuten tilasin aikas paljon muutakin kivaa, toivottavasti ehdin pyhien aikaan ompelemaan lisääkin)

Tunikan kukko on visioitu Pehemiän tiskirätistä jollaisen sain tilauksen mukana männäviikolla. Kukkoluutu pääsi heti komeilemaan meidän keittiöön. :) Ihana ylläri! 

Tunikassa on toisessa sivussa tasku, joka on askarreltu samasta joustofroteesta kuin tunika, ainoastaan leikattu vinoon. Taskun reunaa rypyttää ja ryhdittää kuminauhakuja. Huppu on vuoritettu puuvillatrikoolla, joka on samaa sävyä resoreiden ja nappilistan kanssa.

Feikkinappilistan tekoon löytyy muuten hyvät ohjeet Tosimummolta
Tämä mannekiini ottaa hommansa tosissaan, korkkarit jalassa. (Vapaa-ehtoisesti, ts. omin päin, hän haki äidin kengät)

Mää en kyllä ihan ymmärrä miten tällä Bloggerilla kannattais tehdä nuo sijoittelut, kun aina yks kuva pomppaa yhteen suuntaan ja toinen toiseen. Hmm..täytyypä perehtyä seuraavaksi siihen. 

Mukavaa pääsiäistä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti