perjantai 1. maaliskuuta 2013

Velourhaalareita!

Niitä täällä on nyt surruuteltu. Oikein harmittaa etten itse herännyt haalareihin omien lasten ollessa pieniä. Nyt on vähän myöhäistä koittaa omille pukea. :)


Nämä ketut koitan saada viikonloppuna kauppaan. Ne odottaa työpöydällä vielä viimeistelyä, nappeja lähinnä. :) Nämä on facebookissa tehdyn tiedustelun mukaisia kokoja. Huh, olipa hankalasti kirjoitettu. Vasemmalla tummaluumun värinen tyttökettu 80cm, keskimmäinen poikakettu 86cm ja pienin ihanuus 62cm. 
 Kaikissa on normaalia pidemmät resorit lahkeissa, jotka saa käännettyä ensi alkuun, ja henkseleissä kahdet napit. 

Jos kysyntää riittää, teen näitä lisääkin kaupan varastovalmiit osioon. Tämä vihreä velour on muuten sikäli erikoinen, että sitä ei tietääkseni enää saa mistään. Ostin pätkän sitä eräältä lopettavalta yrittäjältä. Vielä saisi ehkä pari haalaria tai muuta pientä "raavittua" siitä. 


Tämä 86cm kettuhaalari on asiakkaan tilauksesta tehty, hyvin menee 88cm mallinukelle niin että henkselit on "ykkösnapeissa". Vielä jää hyvin tilaa vaipalle. 

Pingviini haalari koossa 80cm, ja mahtuupa tämäkin nukelle kun henkselit ovat "kakkosnapeissa". 

Oi, ihana. Oma tytär kävi juuri katsomassa kuvia ja sanoi haluavansa samanlaisen pingviinihaalarin! :) Tämä malli ei kyllä pian 5-vlle taida istua, mutta ehkä voisi jumpsuitin surauttaa. 

Nautitaanhan viikonlopusta ihanaiset!
Ja toivotaan että aurinko näyttäytyy, kyllä se kevät sieltä tulee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti