tiistai 12. maaliskuuta 2013

Velourhaalari

                                Voi ihanuus mitä olen päässytkään taas tekemään.

Nautin hirmusesti kun pääsen toteuttamaan näitä asiakkaiden visioita. Toisinaan tulee niitä "yllätyksiä", joita ei olisi ikinä osannut itse lähtä yhdistämään. Kuten tämä.

Siis apua..niin suloinen haalari, ihanan raikkaat värit ja kuva sopii tähän kuin nakutettu. Ah. En tiedä onko soveliasta kehua omia tekemyksiä näin vuolaasti, mutta voin todeta että minähän en tätä "keksinyt" vaan pelkästään toteutin.  :)

Näitä kuvallisia velourhaalareita pääsee napsuttelemaan tästä . 

Taannoin tuli surauteltua nämä tähtivelourpöksytkin. Tänään sitten hoksasin, että kauppaanhan nämä pitää saada. 


Sielläpä ne nyt sitten on, tilattavissa. Laitoin muutamia muitakin kankaita valittavaksi tähden lisäksi. Mm. bambujoustofroteita kolmessa värissä, ja kuvatessa tuli mieleen että olisipa kivat haalarit esim. pinkistä bambujoustofroteesta ja limet resorit+ napit? Eikös? :)


Kirjoittelin tänään facebookin puolelle että pitäisi varmaan saada valokuvaaja remmiin että nämä haalarit pääsisi kuvissa oikeuksiinsa.  :D

Mitäs sitä sitten? Viikonlopun jäljiltä on melkoinen nippu pipotilauksia, ja muut tilaukset siihen päälle. Peukkuja ei pääse siis pyörittelemään, mutta silti pää kihisee ideoita. Jos ehtisin tekisin sitä tätä ja tuota. Se on hyvä että on mielikuvitusta ja intoa tähän työhön, mutta ai vitsi kun ehtisi kaikki ideat toteuttaa. :) 

Kunhan pipotilaukset ja niiden kaupantekijäisenä tulevat tuubihuivit on tehty, teen kauppaan lisää varastovalmiita. Ehkä lisää pipoja? :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti