sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Simmari-pupu

Omien mukuloiden teepparitäydennykset jatkuu.

Tilasin Seliasta lisää ihanuuksia omaan käyttöön (ihan niinkuin ne olisi loppumassa :D ).

Paljon olen muuten ompelupalstoilla kuullut Seliaa kehuttavan, ja täytyy liittyä kehujien joukkoon. Supernopea toimitus! Kaikkiin kankaisiin leikattu ekstraa (joskus mittailen huvikseni, kun tästäkin paljon palstoilla puhutaan), ja mukana aivan ihana postikortti jossa kuvana Selian laulukala uusissa väreissä joka pitäisi kait piakkoin tulla kauppaan. Taatusti tilailen toistekin! :) 

Ja sitten asiaan. Tosiaan Selian tilauksessa tuli tätä sinistä sydäntrikoota, jonka on Liandlo valmistanut. Kauhiasti poltteli maustaa tätä punaisella ja sen ympärille lähdin rakentamaan visiota.

Netissä muistin nähneeni tämäntyyppisen pupun, jolla oli uimarengas. Piirtelin siitä sitten sunnuntai aamun ratoksi omaa pupua, joka matkan varrella vähän muutti muotoaan.

Lopuksi vielä rusetti päähän, tyttöpupuhan se siinä.

No mutta hei, minkä kanssa tätä pidetään? Ei taida olla mitään punaista tai sinistäkään alaosaa kaapissa. Keltainen sopisi mutta heeii.. Leena Rengon suunnittelema kukka joustis! Joo, sortsit!


Muokkasin sortsikaavan omasta housukaavasta, leventämällä ja lyhentämällä. Vyötäröllä resori ja kiristysnauha. Aika pitkä malli näissä on, ja vähän pelkäsin että on ihan "poikasortsit". 


Mutta kyllä ne ihan tyttömäisiltä sitten päällä näytti. Eipähän oo ihan mikrot. :) Pikaseen pojalle vielä perusteeppari hamstereista ostetusta apilatrikoosta. 

Aika hyvin vapaapäivän aamuompeluiksi, 3 valmista vaatetta. :) 

Ens viikolla jatkuu kesävaate-savotta! 


Tähän loppuun vielä meidän eilisiltä 5-v juhlista kuva. Sankarittarella päällä viimevuotinen mekko! Mekon valmistukseen sain tiukan opastuksen, ja olin onnesta soikea kun tyttö itse halusi pukea tänäkin vuonna saman mekon ja pyysi vain lisäämään yhden ruusun lisää. Mission completed. :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti