sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tähtileijona, graaauu.


Ikasyriltä tilailin omille ipanoille iiison kasan kankaita. Iskin silmäni heti näihin tähtileijoniin, joita ostinkin turkoosina ja mustana. Ja hei, nämä on luomupuuvillaa! Ihanan pehmeä trikoo. 

Ja Ikasyr on muuten yksi mun "luottotoimittajista", aina yhtä loistava palvelu ja kankaat. 


Hyllyssä pötkötteli tämä ihku jellona punaisen vieressä, ja kekkasinkin yhdistää paitaan tähtien värin mukaan punaiset resorit.
Eilen nappasin terassilla pari kuvaa, ja tässä koittaa 
Tuuli viedä paidan mukanaan. 
Tereitäkin olen halunnut kokeilla aika kauan, tähän sitten päätin kokeilla vähän säpäkkyyttä tuomaan. Tere on musta-valkoista resoria joka on Pehemiältä.

 Nappilista on avattava, listan pohjukkaan tekaisin vielä "merkin" punaisesta vinonauhasta, johon silitin valkoisen tähden silitysarkista.

Resorit on normaalia pidemmät, jotta menisi syksylläkin koulupaitana. Muutama sovituskuva, jota muokkailin Photoshopilla sunnuntain iloksi. 

Ja hei, huomatkaa mun "vesileima". Kokeilen nyt jos jaksaisin lisätä kuviin aina jonkin puumerkin, ne kun on niin helppo täältä netin syövereistä luvatta napata. (mitä toivon että kukaan ei tee)


Mites meinaatte kurkkijat tämän sunnuntain viettää? Mulla olisi suunnitelmissa siivota (plää), lenkkeillä ja ommella (jei! Tyttärelle kesämekko tulilla ja pojalle farkkusortsit). 

Kaiken ohella täytyisi palaveerata meidän ensi viikolla 5-v neidon kanssa, ja suunnitella synttäreitä. :D 

Muksaa sunnuntaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti