keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kassialman pöllö!


Kassihuumaa pukkaa.

Oon kyllästynyt perus kangaskasseihin! Haluan tämmösiä iiiiihania.

Keksisinkin kassitarpeita vaikka kuinka monta.. Kirjastokassi, kauppakassit (niitä tarviskin jo aika monta), kyläily/päiväreissu-kassi (sitäkin tarvii oikeasti! Sinne pitää mahtua koiran hihnat, vesipullo ja kuppi, lasten lisävaatteet, kamera yms). Lapset tarvis harrastuskassit. Luistinkassit. Uimakassit. Mummula yökyläilykassit. Huomaatteko jo, huuuumaa (vai hulluutta).

 No ei mun aika onneksi riitä kaikkiin, hyvä että tähän yhteen.

Tytär oli kovasti uuden päiväkotikassin tarpeessa, siihen tarpeesen surahti pöllö.

 
Päällinen kestävää enstexiä. Muut osat puuvillaa ja silmät heijastinkangasta! Aika jees keksintö kyllä, tulee näkyvyys samaan hintaan. ;) Musta-valkoinen pallo osio on tasku!

 
 

 
Kassi sisältä: Tällä kertaa vuorittamaton, hihnakiinnitykset vahvistettu, sisäpuolella avainrengas. Siihen kaavailin kiinnitettäväksi pikalukolla joko avaimet, tai sitten kukkaro! Pohjalla kankaalla päällystetty irroitettava pahvikovike. Täytyy vähän kokeilla kuinka tarpeellinen tuo on oikeasti.

Sitten vähän hassu "sovituskuva" vessanpöntön päällä. Mulla on pituutta 161cm ja ei osu kassi maahan käden ollessa alhaalla.

 
Hyvin kulkee kassi olallakin.
 
 
MUOKS. Lisäsin vielä tämän aamuisen kuvan kassista ja tyttärestä.
 
 
 
 
 
Pieniä muutoksia tein kaavaan kassiketun jäljiltä. Sitten ommellessa sovelsin, lisäilin jo poistettuja mittoja ja lopputulos on aikalailla sama kuin kettukassissa. Tosi järkevää. Mutta malli ja koko on minusta tosi jees.

Näitä olen kaavaillut Roihulaankin. Eri hahmoja ja tämän koon lisäksi voisi olla myös pienempi. Oikea lasten kassi. Oi. <3

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä idea nuo heijastinsilmät! T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jostakin takaraivon syövereistä se pompsahti tehdessä ja sopii kyllä hyvin pöllöön! :)

      Poista