perjantai 25. lokakuuta 2013

Nappilistoja

 
Omalle pojalle tein paitapulaan jo muutama viikko sitten paitoja. Jotakin jippoa ja vaihtelua halusin kehitellä, niinpä harjoittelin nappilistan tekoa. Sitä ihan oikeaa, avattavaa mallia.
 
Harjoitukset oli kyllä paikallaan ja sainkin muistutuksen tukikankaan tärkeydestä tässäkin asiassa.
 
 
 
 
Noshin tennari trikoo bongattu kangashamstereista. Tykkään tosi paljon kankaan tunnusta, mukavan paksua ja interlockiksi laadukasta!
 
 
Tämäkin raitatrikoo bongattu hamstereista. Laatu aivan ihanan pehmeää trikoota. Jos en ihan väärin muista niin marimekon..

 
Hurja kuningas on tilattu Tilkkukorista. Tässäkin on värit aivan ihanat.

Kahdet nappilistat lähikuvassa. Toinen lista avautuu toiseen suuntaan ja toinen toiseen. :D Mulla ei siis ole harmainta aavistustakaan mitkä ne "oikeat" suunnat on miesten/poikien paidassa.
 
Näissä on muuten myös molemmat pääntiet kantattu paitakankaalla. Tykkään kovasti! Tykkään kovasti kun sopivaa resorisävyä saa usein hakemalla hakea ja trikoolla kantattuna tulee noista kantin päistäkin ohuemmat ja helpompi viimeistellä.

 
Yksi sovituskuvakin. Yllätin itseni ja vastoin kaikkia tapoja ja mieltymyksiäni tein hihansuut normikäänteellä!
 
 
Lomaviikko on mennyt totaalisen erilaisissa suunnitelmissa mitä alunperin kaavailin. (en siis uskonut hetkeäkään onnistuvani loman vietossa)
 
Mutta kas vain luonto hoitaa lomalle ja olenkin sairastanut flunssaa KOKO viikon. Puuh. Positiivista on se että on todellakin tullut levähdettyä ja se olisi normaalisti tällaiselle ikiliikkujalle ollut melkoisen haastavaa.
 
Toivotaan että tämä lentsu hellittää viikonlopun aikana että ensi viikolla olen taas työkunnossa.
 
Tänään onkin kauan odotettu Kankaiden Yö! Teille jotka ette siitä mitään vielä tiedä niin klikatkaapa tuosta yläkulman kuvasta niin pääsette Kankaiden Yön-blogiin jossa kerrotaan lisää.
 
Minä yritän sinnitellä hereillä edes jonkin aikaa illasta.
 
 
Mukavaa .. mikäs päivä tänään olikaan.. perjantaita kurkkijat!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti