torstai 3. lokakuuta 2013

Roosanauha-huutokauppa

Tiedätkö mikä on Roosanauha? Se on rintasyövän kansainvälinen symboli.

Kuulun innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää!

 Perjantaina, 4.10.2013, on virallinen Roosanauha päivä ja keksimme tavan kerätä rahaa omaan lahjoituspottiimme joten järjetämme huutokaupan samalle päivälle.

 Ompelimme tuotteita joissa kaikissa on jotain pinkkiä. Perjantaiaamusta, klo 8 alkaen, voi huutaa itselleen uniikin käsityön. Huutokauppa on voimassa iltaan 20.00 asti jonka jälkeen voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle.

 Keräyssivusto: http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-627#.Uj2NLcuuBF8.facebook

Sen jälkeen huudettu tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.
Lahjoituksen pottiin voi toki tehdä vaikka ei huutokauppaan osallistuisikaan. Uskon että jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!

Minä myös olen kantanut pienen korteni kekoon ja ommellut huutokaupattavaksi tämän kettukassin:

 
Itse visioin tämän kassin ehkä kirjastoreissuille..vetoketjulliseen taskuun sujahtaa kirjastokortti. Kotiavain tietysti avainnauhaan.
 
Tai päiväkotikassiksi pienelle. Pikkutaskuihin sujahtaa pinnit, piirustukset ja muut tärkeät.
 
Itse kassi on enstexiä, vuori ruskea-valko pilkullista puuvillaa ja taskut osittain kierrätettyä puuvillaa. Pinkit heiluvat heijastimet on irroitettavat jolloin uskon kassin soveltuvan myös perheen miespuolisille. :)
 
Sattui muuten "hassu" juttu kun aloin tekemään kassia. (olisi ihan toinen stoori kertoa kuinka kauan jahkasin sitä että mitä ylipäätään ompelen huutikseen!) Olin laittanut jonnekin superhyvään jemmaan mun ketun kaavat! Siis ne rytistyneet paperin palat joiden mukaan osaan tehdä aina samanlaisen ketun. Puuh. Piirsin ketun uusiksi ja huomasin valmista kassia katsoessani että ketun posket on vähän pyöristyneet viime näkemästä! :D Kesäkiloja ehkä?
 
Toivottavasti kaikki te ihanat kurkkijatkin käytte katsomassa Piilon facebook-sivuilla katsomassa josko siellä löytyis jotain ihanaa teillekin!
 
Huutokaupattaviin tuotteisiin pääset tästä 
 
Tehdään yhdessä hyvää <3
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti