torstai 29. marraskuuta 2012

Tonttuasuja

Tonttuja liikkeellä.
Tytön mekon sydän on kierrätyskangasta, mutta ei sitä samaa joka on kaupassa. Päätiin säästellä sitä "parempaa" kangasta jotta riittäisi varmasti kaikille halukkaille pilkulliseen pipariin kangasta. Tämä kuvan kierrätys-sydän on ihan kiva, enemmän harmaaseen taittava ruskea. Mutta tämä on kyllä parhaat päivänsä jo elänyt. Metrin päästä ei huomaa mitään, mutta lähempää huomaa että on pesuhaihtuvaa aikas lailla. Siksipä en ole sitä asiakkaiden tuotteisiin tarjonnut.

Kieku ja Kaiku taas vauhdissa..

"Pysyt omalla puolella"

" Hihihiii, enpä taidaaa" (ui, nyt tuli nuo henkkiksen sukatkin kuvaan, ja pojan aamu kiireessä ruttuun jääneet lahkeet)

Kysyin "kummalla on hienompi pipari?"

Molemmat oli sitä mieltä että pipariukko oli hienompi! Ja poikaa oli eskarissa kaverit tänään kutsuneetkin pipariukoksi! :D

Tässä pari tähti-piparilla tilattua paitaa. Tuli kyllä kivat! Hitsi kun aina asiakkaiden tilaamat vaatteet tuntuu kivemmiltä kuin ne mitä on jo tehnyt omilleen. Höh. Ja tässä näyttää tuo ruskean paidan helma vinolta. Uaah. Ei ole todellisuudessa vino. Joudun ehkä kaivamaan vielä yhden kuvan todistaakseni tämän itselleni. ;)
Noniin, nyt saan nukuttua yön.

Tässä paidat vielä pakattavana.
 
Piparipaitoja ja mekkoja on tilattu melko pino, on tähteä, sydäntä ja pipariukkoa. Kukka ja possu  ei ole vissiin oikein ottanut tuulta purjeisiin. :) Jos joku vielä halajaa jouluksi/joulujuhlaan omat piparipaidat/mekot niin vielä on huominen aikaa tehdä tilauksia niin että lupaan toimituksen jouluksi. Huomisen jälkeenkin saa toki tehdä tilauksia, mutta toimitus voi mennä tällöin joulun jälkeenkin.
 
Jouluun on vielä aikaa reilut 3 viikkoa, se tuntuu äkkiseltään ajateltuna melko pitkältä ajalta, mutta töitä tehdessä aika lentää kuin siivillä. Tilauksia on tällä hetkellä paljon. Aherrran nyt pitkää päivää jotta saisin vaatteet liikkeelle mahdollisimman pian, ja mahdollisesti joulukuussa olisi tilaisuus tehdä vielä joitakin tilaustöitä. Aika ja huominen näyttää kuinka käy joulukuisten tilausten. 18.12 on kuitenkin viimeinen postituspäivä jotta Itella ehtii toimittaa paketit vastaanottajalle. Tavoitteena on että 18.12 en ole jonottamassa postin jonossa monien monien muiden kanssa. :) Tulen junailemaan tilauksia niin, että pääsen tekemään töitä ns. sarjana, piparipaitoja yhtenä päivänä, mekkoja toisena, housuja kolmantena yms. Kettujakin on tilattu monta, joten nekin saavat oman päivänsä. :) Joten on mahdollista että näiden täsmäpäivien rakosista löytyy sauma tietyille tilauksille, näistä huutelen facebookissa ja täällä blogissa. Myös joitakin yksittäiskappaleita on joita voin joulukuun puolella laittaa myyntiin. Niin, ja jos joku miettii vielä että olisi kiva antaa ainutlaatuinen lahja, mutta ei osaa päättää mikä se on,niin Roihulan lahjakortti on oiva ratkaisu tähänkin pulmaan. Kortti toimitetaan postitse, ja se sisältää koodin jolla saa verkkokaupasta tai sähköpostitilauksista alennuksen. Lahjakorttia saa 10, 20, 30, 50, ja 100 euron arvoisena. Tämä pätee myös tilaustyönä tehtäviin vaatteisiin.
 
Noniin, siinäpä tuli taas yhtä sun toista asiaa. :D Voisi laittaa nukkumaan että huomenna pääsee taas pino pipareita postin matkaan! Kauniita unia yökukkujille, ja aamulukijoille hyvää huomenta! Ollaan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti