tiistai 10. syyskuuta 2013

Piirrettyä

Halusin tehdä jotakin erilaista. Yksinkertaista ja simppeliä. Jotain joka olisi helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin.
 
Legginssit on joustocollegea, 2 tähteä applikoitu velourista, toisessa lisänä muutama kristallistrassi, yksi tähti leikattu silityskalvosta.
 
Paita (joka oikeastaan taitaa olla tunikamittainen) on collegea johon piirsin ompelun jälkeen kauriin. Kuvan bongasin netistä, piirsin mallista ääriviivat ja värittelin erilaisilla tusseilla loput.
 

 
Paita on oikeastaan hiukan liian pitkäkin pidettäväksi noiden legginssien kanssa kun tähdet jää piiloon jos helma on siinä mihin sen pituuden ajattelin.
 
Olin ikionnellinen kun tyttö tykkäsi vaatteista. Mietinkin että aika yllättävää että parhaassa prinsessaiässä oleva neito ihastuu näinkin simppeleihin vaatteisiin, mutta ehkä meillä on niin samanlainen maku. ;)


 
Lähikuvaa

 
Aamupomput.
 
Jos nämä nyt kestää yhtään pesussa niin piirtelen kyllä lisää. Vuosikausia "unohduksissa" ollut into piirtämiseen on nostanut päätään tänä vuonna ja joka kerta se sykähdyttää enemmän.
 
Tässäpä olisi oiva keino tehdä jotain oikeasti uniikkia ja yksilöllistä!
 
Salaa haaveilen samalla kuinka kivaa olisi kokeilla kuosisuunnittelua, vaan ei oikein tekniset taidot riitä vielä tuomaan kuvia koneelle ja tekemään sähköisiä kuvia. Ehkä joku päivä opettelen.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti