perjantai 27. syyskuuta 2013

Suunnittele toivepipo talveksi-kilpailu

Mietin tässä talven pipoja, kun pitäisi materiaalit tilata. Keksin että miksi suunnitella itse kun voi ulkoistaa tämän homman niille joita varten tätä teen. ;)

              Teille ihanat kurkkijat! <3


Siispä: KISA. Suunnittele talvipipo jonka haluaisit tänä talvena itsellesi/lapselle.

Aikaa osallistua sunnuntaihin 29.9 klo 24 asti.

Maanantai aamuna arvon kaikkien toiveensa kertoneiden kesken toiveiden mukaisen pipon.

Suunnitelman voi kertoa joko kommenttina tähän postaukseen, facebookiin tai sähköpostiin roihula@roihula.fi

Kerro kommentissa nämä seikat vapaassa järjestyksessä: Kenelle pipo tulisi? (itselle, lapselle..) Materiaali? (velour, fleece, joku muu) Kuva/ei kuvaa? (jättinappikukka, kettu, paloauto, norsu, tähti, naamio, sammakko, lintu, pöllö, hevonen...etc) Muut yksityiskohdat? Ja värit?

Esimerkkinä oma toiveeni: Pipo itselleni, mustaa velouria vuori ohutta microfleeceä, jättinappikukka väriltään musta-valkopilkku, nappi musta.


MUOKS. Osallistumis-sääntöihin lisäys:  Kivojen ideoiden maksimoimiseksi voi kisaan osallistua useammalla suunnitelmalla! Esim. Jokaisen perheenjäsenen omalla toivepipolla. Numeroin suunnitelmat ennen arvontaa niin tiedetään mikä suunnitelma voittaa!


Pistäkäähän rohkeasti kommettia tulemaan! Antaa mielikuvituksen lentää! Keksikää huikeita pipoja!!

7 kommenttia:

 1. Kiva kisa, ehdottomasti mukana!!! Toiveissa talveksi JUNAPIPO (veturi+vaunu) 2½-vuotiaalle pojalle, jossa jujuna on, että junan renkaina on (päällystetyt!?) napit. Pipo velouria, värinä vaaleansininen. Juna ja sen osat olisivat väreiltään: punainen, t.ruskea, t.sininen, musta, beige, valkoinen.
  mariannelahteenmaki (at) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea! :) Tein sääntöihin lisäyksen että voi osallistua myös useammalla suunnitelmalla. Esim. Jokaisen perheenjäsenen omalla toivepipolla.

   Poista
 2. 3-vuotiaalle pojalle musta velourpipo fleecevuorella, limenvärinen kilpikonna tai sammakko kuvana.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Talvella puolivuotiaalle tytöllemme toivoisin valkoisesta velourista pipon, jossa päällä valtava roosa (pilkullinen) rusetti. Rusetti saisi olla siis pipon reunasta reunaan. Tällaisella hempeilypipolla siis myös mukana :)
  Mariannelahteenmaki (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Heips! Tottakai osallistutaan.. Antonin toivepipo ois tottakai ruskea nallepipo korvilla, mulle yksinkertaisen tyylikästä eli musta pipo fleecevuorella jossa ois harmaa rusetti ja nappi koristeena ja Andrea toivoo tummansinistä sporttipipoa jossa ois punaiset koristetereet tai raita. Okei nämä meidän pipot ovat vähän tylsempiä, joten toivotaan että Antonin pipo voittaa! ;)

  VastaaPoista
 5. Limenvihreä vuorellinen pipo velourista ja siihen joku kiva eläinkuva (esim. ruskeaa väriä). Toivoisin neutraalia pipoa eli sellainen, joka sopii sekä tytölle että pojalle. Koko n. 52 cm.
  Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. Musta pipo pojalle, mutta olisi kiva kun se sopisi myöhemmin myös tytölle. Velouria, fleecevuori. Kuvassa vaikkapa pöllö tai muu eläin. Kuvan väreinä voisi olla jotain turkoosi-lime-ruskeata.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista