maanantai 9. syyskuuta 2013

Ruusuja naisille

Muutamia ruusuke juttujakin olen saanut surruutella viime aikoina.

 
Mammapussukka.
 
Tähän kokeilin nyt ihan oikeaa laukkukangasta, joka olikin mukavan jämäkkää mutta helppo ommella. Ruusuke on raita-puuvillaa ja puinen nappi on erikoiskätköstä.
 
Kätkö on pieni peltinen toffeerasia, joka on kätkenyt sisällään nappeja ja muita pieniä ompelujuttuja jo vuosikymmeniä. Rasia kuului mieheni mummulle, ja nyt se on minulla. <3
Rasian aarteita on kuulemma lapsenlapset tutkineet jo vuosikausia sitten ja samalla lailla rasia kiinnostaa lapsia myös tänä päivänä.
 
Tilaustöihin en tämän rasian nappeja käytäkään, vaan tämä mammapussukka pääsi ilahduttamaan mieheni äitiä hänen syntymäpäivänään.  
 
 
Koululais-neidolle kännypussi itse valitsemistaan kankaista. Blingit ei oikein erotu kuvassa mutta ruusun alapuolella kimallekiehkurat ja kristallistrassit.

 
Tämä pussukka meni naiselle jonka yltä löytyy usein farkkua. Siksipä farkkupussi. Blingillä.
 
On kyllä jännä miten sitä aina ihastuu ompeluksiin mitä tekee muille. Näitäkin kaikkia haluaisin itsellekin omat kappaleet.
 
Seuraava pussukka tosin mitä itselleni ompelen on herkkupussi koirankoulutukseen. Nyt herkut on heilunut taskunpohjalla ja viikonloppuna jouduin hätäpäissäni tyhjentämään leopardimammapussukkani haiseville koiran herkuille. Kääk. Joku sellainen vyöhönkiinnitettävä helposti puhdistettava pussi mulle siis pliis.
 
Maanantaita kurkkijat!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti