perjantai 12. lokakuuta 2012

Pöllöjä pöllöjä

Pöllö on kyllä ihana! Se on jo jonkin aikaa ollut "muodissa" ja pöllöstä löytyy monenmoisia printtikankaita, ja lapsille suunnattuja tuotteita (leluja, kännykkäpusseja, kasseja, vaatteita yms)
Tällaisia juteltiin tänään päiväkodin pihalla erään hoitajan kanssa.

 Mikä siinä pöllössä on niin maagista että siihen ei kyllästy sitten millään. (ainakaan kummallakaan keskusteluun osallistuneena ei kyllästymisen merkkejä ole näkyvissä :)) Mietittiin että oisko se maaginen juttu siinä että pöllö passaa kuvana tytölle ja pojalle? Ja siitä kuitenkin saa helposti aina eri näköisen?

Itse tykkään tehdä Roihulan pöllöt niin että siinä on niitä pikkuosia, ja mielellään montaa eri kangasta. Niissä tulee helposti hyödynnettyä pikku tilkkusia joita ei välttämättä saa enää isompiin applikaatioihin ujutettua.

Tässä nyt pöllöstelyn kunniaksi parista pöllövaatteesta kuvia ihanien käyttäjiensä päällä.


Velourinen pöllö tunika, mietittiin pk:n pihalla että toimisiko tämä  singoalla malli aikuisillakin? Mannekiinin äiti on kyllä löytänyt hienosti tunikaan sopivat sukkikset ja paidan. :) (mulla on kauhea pakko mielle raitasukkiksista, parit ihanat Dunsin sukkikset olen omalle löytänyt)

Pikku-komistus poikapöllö-paidassaan (aivan ihana kuva!)
 

Omppu-pipo vielä
 
Voi että on mukava nähdä aina näitä vaatekuvia käytössä!
 
Sitten näytän teille vielä yhden kuvan. Pöllöaiheisen. :)
Kauan on kummitellut mielessä tämäkin, nimittäin kännypussi! Itse kuulun siihen osaan naisista jotka ei kertakaikkiaan osaa kantaa mukanaan laukkua. Ei sitten millään. (paitsi pakon edessä esim. kaupungissa asioidessa)
Tykkäisin että kaikki tärkeät jutut, kännykkä, avaimet ja lompakko tulisi yhdellä muistamisella esim. kauppareissulla. Ja viime aikoina olen kantanut kaikkia samassa syssyssä niin että lompakko, jossa on sellainen rannehihna on kädessä ja siinä kiinni on kännykkäpussi ja siinä vielä avaimet. :D Koko helahoito on onnistunut kiinnittää toisiinsa tuossa kuvalla näkyvällä pikalukolla(?) Käytännöllistä. Mies on hieman päässyt kuittailemaan tästä villistä viritelmästä ja olen joutunut taipumaan sen verran että en jätä koko hässäkkää roikkumaan kauppakärryihin, enkä auton virtalukkoon ajaessa. Nyt kun entinen kännypussi alkoi olemaan aika kärsineen näköinen, päätin tiivistää pakettia entisestään. Kännypussiin menee tietysti puhelin, pikalukkoon avaimet ja ..

Pussin takana on vielä tasku johon sujahtaa tärkeimmät kortit. Ja tadaa, kauppakäynnit sujuu leikiten. ;) Kaikki saa vielä kätevästi kaulaan roikkumaan niin ei pääse tavarat hukkumaan. Noh, tämä oli vasta ensimmäinen versio tästä joten voi olla vielä vähän tuotekehittelyä tiedossa. mm. etualalla näkyvä oranssi pikkunappi saa väistyä nepparin tieltä.
 
Tämmöistä tänne. Pöllöstelyn lomassa olen surautellut talvipipoja, ja koitankin viikonloppuna saada kuvattua pari apinaa. ;)
 
Niin ja saatoittekin huomata että olen löytänyt photarista kohdan jolla saa tehtyä valokuvalle nuo mustat kehykset. Niitä alkaa varmasti näkymään jatkossa, sen verran olen ylpeä tästä teknisestä saavutuksestani.
 
Mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti