perjantai 16. marraskuuta 2012

KetuttaaKettu kee kepatius, kelliskukko kepsis. Meidän lapset rakastaa lorutella noin. Mummu opettanut. :)


Olen jälleen saanut kunnian toteuttaa erään asiakkaan vision. Ruskea velourpaita KETTU-kuvalla.
Alunperin idea oli että etukappaleelle ketun pää, ja sivusaumassa ketunhäntä joka jatkuu takakappaleelle. Monen sommittelun jälkeen yhteistuumin muutimme kuitenkin suunnitelmaa niin että kuvat tulee etukappaleelle ja lisäksi vartalo.

Kettu sammalpedillä..vai heinikossa. :) Piti perjantain kunniaksi leikkiä vähän photoshopilla. Hitsi mitä kaikkea tuolla ohjelmalla voisikaan tehdä. Yleensä rajaan kuvan, ja liitän mustat kehykset. Voisi olla ihan hyvä idea säätää värejä ja kirkkaustasoja, mutta minusta niistä monesti tulee vähän "epäluonnolliset". Harjoitukset jatkukoon, koska käyttäjässähän se vika on. ;)
Kettu pelkissä kehyksissä. Kuva on velourista ja tuo oranssi sopii kyllä tosi hyvin tämän ruskean sävyn kanssa. Oranssi on siis se sama mikä kaupassakin pyörii lisäkuvissa. Tulisi aika kivannäköinen setti jos olisi tämän kaveriksi vaikka ruskeat velourhousut oransseilla kaaritaskuilla? Nam. Tai, ruskeat housut, ruskeat taskut ja oranssit kanttaukset taskuihin..hmm.

Kettu tulee myös kauppaan. Eikö olisi aika hauska myös velourhaalarissa tuo kuva? Ja liivihameessa? Kyllä se olen minä. Tätäkin kuvaa on käsitelty niin että sitä on rajattu ja laitettu kehykset, vaikka ehkä tuota pipon alapuolella olevaa osiota olisi vähän voinut käsitelläkin. ;)Tämä pipo tehtiin asiakkaan toivevärien mukaan. Sain ohjeet: Pipo tumma pinkki, pöllö turkoosi, muissa osissa keltaista ja violettia. Ihanan värikäs pipo! Ja näin sopii tilaajan eri talvivaatteisiin. Tykkään. Ja siis aikuiselle meni tämä.

Joko teitä kiinnostaa se arvonta?
Kohta laitan infot miten lähdetään liikkeelle. Ja tosiaan kerrotaan nyt vielä tässäkin, että kukaan ei vielä tiedä mihin se arpajaispolku kuljettaa. Aivan saattaa tämä hulvaton yrittäjä hullaantua ja laittaa vaikka mitä ylläriä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti