sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Trikoopaita jossa kurkkii kettu

Mitäs sitä muuta tekisikään kuin ompelisi näin viikonloppuisin. :) Töitä, ja uusia kujeita. Viime viikolla saapui pari uutta raitatrikoota, niitä oli pakko päästä kokeilemaan. Kettu-ideat pyörii päässä ja tämähän se piti sitten ensimmäisenä toteuttaa.
 
Aika hauskat tuli kyllä! Kauan aikaa pyörittelin resorivärejä, hirmusti olisi poltellut laittaa tumman oranssit resorit molempiin, tai oliivin vihreät. Päädyin sitten kuitenkin nappaamaan suoraan raitakankaasta resorien värit, jotta kuvat pääsee "oikeuksiinsa" ja onpahan sitten helpompi yhdistellä eri alaosiin. Vähän jäi mietittyttämään että kunpa olisi löytynyt tuohon sinisävyiseen paitaan petroolin värinen resori, oli ollut aika bueno. Mutta ei tuo turkoosikaan paha ole?
 
Nuo raitatrikoot on turkoosi-petrooli ja purppura-vaalea pinkki ehkä, olen vaihtanut mielessäni tätä purppuran kaveria jo miljoona kertaa, mikä tuo väri on??
 
Tässä tuo kettu on muuten nyt sellaista poltetun oranssin väristä velouria, eli ei samaa mitä kaupan kettu-velourpaidan kettu, joka on kirkkaampaa oranssia. Tuumailin että ehkä voisi olla hyvä idea katsoa aina vähän paidan värin mukaan sitä kummalla oranssilla tekee ketun? Tätä poltettua oranssia tosin ei ole kuin näihin applikaatiokuviin, varastoon en sitä ota koska se on kalliimpaa kuin muut velourit, ja vaatisi kaupassa lisähinnan laittoa housuihin yms. Joten jos joku haluaisi tällä poltetun oranssilla esim, housut, niitä voisi tiedustella sähköpostitse. (onpa muuten höhlä raidoitus käänyt velourin nukkaan silitysraudan rei´istä, ei pysyvä kauneusvirhe;))
Tämä paita on koko 122, ja kuva on hieman isompi verrattuna tuohon toiseen.

 
Tämä on 110cm. Jos oikein tarkasti katselee niin voi huomata pieniä eroja paidoissa mitä tulee kun käsityönä tehdään. (enkä tarkoita nyt väriä :D)
 
Muutakin on tullut ommeltua viikonlopun aikana, mutta koitan saada niistä erikseen juttua ettei tulisi aina sellainen sekametelisoppa-päivitys.
 
Arvontaan voi osallistua vielä n.7h 45min.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti